Käydäänpäs tällä kertaa läpi mennyttä viikkoa takaperin, sillä paras tapahtui eilen lauantaina Kokkolassa. Veijo Kinnusen tuomaroimana Maijalle kolmas ykköstulos ja TK1-koulutustunnus teeth_smile.gifteeth_smile.gifteeth_smile.gifteeth_smile.gifteeth_smile.gifteeth_smile.gifteeth_smile.gifteeth_smile.gif!!

Sijoituimme toiseksi yhdeksästä koirakosta, pisteitä tuli 173. Olinko siis vähän tyytyväinen Maikkuun, jonka oma-aloitteisuus on viime aikoina lähinnä tuottanut päänvaivaa...  Hieno MP!!

Seuraavassa liikkeet arvosanoin ja kommentein:

Luoksepäästävyys 10 - pysyy nykyään eikä hillu tuomaria vastaan, hyvä! Paitsi ettei meidän enää tarvi tehdä tätä regular_smile.gif

Paikalla makaaminen 8 - tarvi toisen käskyn että nousi istumaan

Seuraaminen kytkettynä 8,5 - koira katseli miespuolista liikkuria ihmeissään ja muutenkin huuhasi miten sattuu. MEIDÄN VIIMEINEN SEURAAMINEN REMMISSÄ IKINÄ!!! JEEEEEEEEEEEEEEEE!!tounge_smile.gif

Seuraaminen taluttimetta 7,5 - ei sentään maata kiertävällä radalla mutta aika kaukana minusta kuitenkin...

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9,5 - lämmittelyssä ei mennyt ollenkaan, joten käytin "vähän" vahvaa käskyä

Luoksetulo 9 - vino perusasento lopuksi

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9,5 - seuruussa jätätti

Estehyppy 8,5 - siirsi toista etujalkaa kun sanottiin "käsky", onneksi ei karannut...

Kokonaisvaikutus 10 - tuomari sanoi, että on mukavan näköistä yhteistyötä regular_smile.gif.

 

Miksi olimme Kokkolassa kokeessa? Se johtuu keskiviikosta, jolloin olimme Kannuksessa kokeessa, mikä taas johtui siitä OKK:n kokeesta viime lauantaina. Ja siitä, että Maija jäi istumaan kun sanoin "seiso" jäävässä. Eli OKK:n kokeen jälkeen kysyin Pipalta koska heillä on seuraava koe Kannuksessa ja se oli sitten heti seuraavana keskiviikkona ja sinne oli tilaa. Poikani Iiro lähti sitten keskiviikkona meitä sinne heittämään. Tässä sitten sen kokeen tuloksia.

Luoksepäästävyys 10 - ei nouse enää!!

Paikalla makaaminen 10 - vierestä lähti flätti heti kun käännettiin selkämme ja juoksi Maijan päälle. Ei pahalla vaan ihan vaan tutustumistarkoituksissa, mutta ei silti kovin kivaa. Maija sai uusia paikallaolon seuraavassa paikallaoloryhmässä ja siellä meni nappiin.

Seuraaminen kytkettynä 8 - vähän takana koko ajan

Seuraaminen taluttimetta 7 - kuten ed.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9 - vähän oli taas löysä seuraaminen

Luoksetulo 9,5 - aavistus vino perusasento

Seisominen seuraamisen yhteydessä 0 - Maija istui...angry_smile.gif

Estehyppy 9 - olisi saanut olla tarmokkaampi

Kokonaisvaikutus 8,5 - tuo jätättely kiusasi tuomaria

157p, II-tulos

 

Tästä sisuuntuneena illalla katselin tokokalenterin läpi ja huomasin, että Kokkolassa on koe. Soitin sinne heti ja sain paikan. Lauantaina aamulla hypättiin 6.50 junaan ja käytiin kokeessa. Saatiin mukava aamukävely asemalta kentälle. Sitten takaisin 13.20 junalla. Vähän meinasi tulla kiire kun koe oli n. tunnin myöhässä ja klo 13 tajusin, että en ehdi jäädä palkintojen jakoon enkä kävellä asemalle. Tuomari antoi meille palkinnot ja kisakirjan etukäteen ja kyyti asemallekin järjestyi regular_smile.gif. Kiitoksia!!

Olin saada sätkyn kun näin paikallaoloryhmät... meidän viereen tulisi tuo samainen flätti, joka Kannuksessa lähti Maijan luo heti paikallaolon aluksi. Kun taivastelin järjestäjille onnetonta tuuriamme, he siirsivät tuon koirakon ekaan paikallaoloryhmään. Ja siellä se koira teki taas saman tempun. Heti kun ohjaaja kääntyi ja alkoi kävellä poispäin se luikahti vieressä olevan koiran luo... Onneksi me ei oltu siinä, mutta harmittaa sen puolesta joka oli...

Viikolla tokoilimme Kaisan ja Merrin kanssa, mikä oli erittäin antoisaa. Naurettiin välillä kaksin kerroin kun minä (PYYNNÖSTÄ, HUOM!!) uhkailin Kaisaa jääkiekkomailalla seuruussa ja vähän muissakin liikkeissä. Kaisa toivoi karttakeppiä, mutta kyllä maila ajoi ihan hyvin asiansa regular_smile.gif. Näin poistetaan ylimääräisiä vartaloapuja ja käsimerkkejä yms. tehokkaasti!!! Välillä ohjaajat kyllä hekottivat vedet silmissä mutta saatiin paljon hyvääkin aikaan. Ja kun Kaisa käskytti meille jäävät, niin selvisi se liikkeestä istumisen ongelma. Jotenkin Maijan tulkinta sanayhdistelmästä "käsky - seiso" on "istu". Kun tein ilman käskytystä, liike meni ok ja sitten käskytyksen kanssa MP istui. Lopuksi liike onnistui ja pääsin palkkaamaan oikeasta suorituksesta.

Maijan tokoviikko päättyi loppujen lopuksi hienosti. Ikinä enää sen ei tarvi seurata remmissä!!!!  Nyt sit treenataan avoimen luokan liikkeitä. Nouto Maijalta jo sujuu ja kaukot. Piilopaikallaoloa on treenattu pienissä pätkissä ja hyvin on mennyt. Luoksetulon pysäytys on nyt sitten kokonaan uusi asia opeteltavana, jäävistä ja hypystä nuo avoimen versiot. MP on aika nopea oppimaan - niin hyvät kuin huonotkin asiat - joten luottavaisin mielin jatkamme harjoituksia!!

Kiitoksia kaikille meidän opettajille taas!! Erityisesti kiitän Isokosken Minnaa, jolta viime keväänä sain paljon hyviä neuvoja ja apua mm. hypyn kanssa.

Lopuksi vielä muutama kuva meidän viime puolukkaretkeltä.

Uskokaa tai älkää, tästä mettästä löytyi 2 keppiä, jotka kelpasi!!!!!!

1254651038_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1254650941_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Karkkia alkoi vissiin yököttää kepin järsiminen... ilme on ainakin vähän sellainen.

1254651205_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viimeisistä syksyn auringonsäteistä on syytä nauttia!!

1254651286_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1254651354_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Susanna ja Tanja, alkaisi vissiin olla taas kuoharilenkin paikka.... tounge_smile.gif