Eilen se tapahtui!! Kaksi toisensa kadottanutta piuhanpäätä kohtasi toisensa tuolla mun korvien välissä ja agilityharkat sujui tosi hyvin. Radat oli sellaiset, että niissä piti vähän funtsata mitä tekee. Karkki toimi kuin unelma, mutta jos jostain pitää sanoa, niin putkeen irtoamiset oli vähän kökköjä ja kerran se karkasi lähdöstä. Mutta muuten oli tosi upeeta!!

Eka rata on tässä. (Vähän hämää, kun olen täräyttänyt nuo nuolet niin, että niistä saa sen käsityksen, että ne liittyy esteen numeroon, mutta eivät siis tee sitä.) Kolmosen takaa ohjattiin koira 1- ja 2-esteiden yli, ennen 4-putkea koira haltuun ja kaksi valssia nopeassa tahdissa. Valssi taas 7-putken jälkeen ennen pussia ja pussista eteen-käskyllä loppu lujaa.

1273726.jpg

Toisella radalla mentiin näin. 1- ja 2-este kuten edellisessä, 3-muurin eteen vekki, että koira saadaan tulemaan 4-putkeen (nyt toisestä päästä sisälle).  5-muurilla kohdalla valssi, koira 6-hypylle ja valssin avulla nopea käännös ja siitä 7-hypylle, jota ennen vekki, jotta saadaan hyvä linja 8-hypylle.

1273727.jpg

Tosiaan, putkeen irtoamiset oli vähän nihkeitä, mutta muu koreografia meni aika hitsin hyvin. Olin ihan älyttömän tyytyväinen ja iloinen!!

Aamulla oltiin Minnan ja Råtan kanssa treenaamassa OKK:n hallilla tokoa. Otin seuraamista, liikkeestä maahan ja seis, luoksetuloa ja hyppyä ja muutaman kerran ruutua. Yhdessä otettiin paikallaoloa. Pääsääntöisesti ihan ok, mutta seuraamisessa itse teen täyskäännökset niin nopeasti, ettei koiraparka kerkeä mukaan ja hypyssä Karkki ihmetteli taas yli-sanaa. Tai sitten siitä oli vaan tylsää hyppiä yhden esteen yli :).

Kuvasin Minnan videokameralla Råtan harjoittelua ja Minna kuvasi Karkkia.... Sitä pitäisi itse asiassa tehdä vähän useammin. Videolta näkee paljon sellaista, mitä ei siinä treenatessa edes huomaa tai tiedosta.

Kerta Kaikkiaan hyvä treenipäivä :)