Tuomarina pentunäyttelyssä oli Tuula Pratt. Ja gööttipentuja paikalla Taavi ja Bella. Molemmat saivat hienot arvostelut ja Taavista tuomari sanoi, että olisi ehdottomasti kunniapalkinnon arvoinen, mutta kun toinen killutin puuttuu... Antoi kuitenkin punaisen nauhan eli ykkösen Nauru. Bella sai kunniapalkinnon ja oli ROP! Isossa kehässä meitä ei kätelty ensimmäisten joukossa pois.

Kumpikaan sisaruksista ei esiintynyt ihan hirveen hyvin. Taavi halusi Anna-Liisan luokse ja Bellalla oli paljon muita kiinnostuksen kohteita kehässä. No, onneksi tämä ei ole niin vakavaa! Taavilla on nyt kaksi hienoa arvostelua pentuluokista ja jos toinen kulkunen nyt päättää jäädä piiloon niin Taavin ei tarvitse enää käydä näyttelyissä. Seuraavana on vuorossa sitten jalostustarkastus parin vuoden kuluttua. Anna-Liisalle suurkiitokset siitä, että olet tuonut Taavin näihin kahteen näyttelyyn. Minulle on ollut todella tärkeää saada kasvatista kahden tuomarin arviot.

Bella matkusti reippaasti junassa, menomatkan ikkunasta katsellen ja kotimatkan sitten nukkuen Hymy. Sen verran otti voimille Taavin kanssa riekkuminen ja misseily.

1281939469_img-d41d8cd98f00b204e9800998e