Paljon päivityksiä on jäänyt tekemättä sattuneista syistä, mutta yritän nyt muistella kesän tapahtumia.

 

Sanna ja Mörkö kisasivat agilityn SM-kisoissa 18-19.6 sekä joukkue- että yksilökisassa ja tekivät hienoja ratoja. Lopullinen sijoitus karsintaradalla oli 53/272! Hyppärin tulos oli virheetön rata ja 0,33 sek yliaikaa.

M%C3%B6rk%C3%B6%20ja%20Sanna%20SM-kisatj

(Kuva Sirpa Saari)

Hienoja ratoja tehtiin myös sitten heinäkuun alussa MM-karsinnoissa. Livestreamista oli hyvä seurata kaksikon menoa :).

M%C3%B6rk%C3%B6%20ja%20Sanna%20MM-karsin

(Kuva Sirpa Saari)

 

Dodii osallistui erikoisnäyttelyyn Rantasalmella ja sijoittui 12 valiouroksen joukossa neljänneksi ja sai SA:n. Arvostelukin oli aika erinomainen :). Vähänkö hienosti! Onnea Ninni :)

Dodii%20erkkari%202016%20Heidi%20Mononen

(Kuva Heidi Mononen)

 

Zipen kanssa käytiin Jällivaarassa puolalaisen Tomasz Borkowskin kehässä. ERI3 oli Ipen tulos avoimessa luokassa (Zipe valioitui ilmoittautumisen jälkeen). Kehä oli varsin vetinen ja Zipen mielestä olisin voinut juosta aivan keskenäni. Arvostelussa luki, että ei ole asennetta liikkeessä, mutta kyllä minusta oli nimenomaan se keskisormi pystyssä -asenne ihan selvästi nähtävissä :) :).

 

Poskisolunäytteitä on otettu lisää Kompiaisista, odottelemme vielä Millin ja Sirkan tuloksia. Vilin tulokset tulivat ja Viltsu on GG. Harmittaa, kun ei itsellä ole ollut sille narttua alkuperäisen suunnitelman mukaisesti ja on itseltä jäänyt käyttämättä. Tuo GG-tulos nyt vaatisi sitten AA-nartun. Juu, onhan sellainen, mutta sukutaulu ei passaa. Ilo ja Zipe ovat molemmat AG-tyyppiä.

Fäffät ovat käyneet 16-viikkoisrokotuksilla ja kasvavat mukavasti. Hampaatkin ovat alkaneet vaihtua. Leevin toista kulkusta ei valitettavasti ole löytynyt.

 

Oulun KV-näyttelyssä 9.7 tuomarina toimi Hassi Assenmacher-Feyel Saksasta. Kehässä pyörähtivät Kompiaisjoukosta Konsta, Ponku, Ilo ja Maija.

Ponku AVO EH1,

Ponku%20seisoo.jpg

Ilo JUN EH1,

Ilo%20ravaa.jpg

Maija VET ERI1 SA PN1 VSP  ja ROPVET

Maija%20ravaa.jpg

ja Konsta sitten hienosti JUN ERI1 SA PU1 SERT ROP. Onnea Natalia ja Konsta!

Konsta%20ravaa.jpg

Konsta%20seisoo%20hyv%C3%A4.jpg

Nyt on Eevokeista neljä käynyt virallisessa näyttelyssä ja kaikilla on ERI ja kolmella SERT. Aika kivasti :).

 

Kokkolan KV:ssa 10.7 tuomari oli Oliver Simon Kroatiasta. Meillähän vaihtui molemmissa näissä näyttelyissä tuomari alkuperäisestä. Ilmoitettu oli vain kolme narttua Ilo, Zipe ja Maija. Zipe oli VAL ERI1 SA PN1 CACIB ROP, Maija VET ERI1 PN2 ROPVET ja Ilo JUN ERI1 SA PN3 SERT.  Harry Tast otti Maijan vielä vetskukehässä jatkoon.

Maija oli niin onnessaan, kun se pääsi esiintymään <3. Nämä olivat sen ekat vetskukehät. Täytyy silloin tällöin ottaa sitä mukaan kun se on sen mielestä niin siistiä. Töhö on oikein elementissään.

Ruusukkeet%209-10.7.jpg

Kiitoksia kaikille mukavasta näyttelyviikonlopusta! Tulevana viikonloppuna on sitten taas muutakin jännitettävää...