Viikonloppu meni taas mielenkiintoisissa merkeissä.... perjantaina ja lauantaina istuin Susannan ja Marjon (terveisiä vaan Kalajoelle) kanssa eläinsuojeluneuvojan kurssilla. Paljon tuli taas mielenkiintoista asiaa, varsinkin tuo lakipuoli oli sellaista, mistä halusin lisää tietoa. Lisäksi läänineläinlääkärin osuus, jossa käytiin läpi viranomaisten vastuita ja velvollisuuksia oli hyvä.

Sunnuntaina kävin katsomassa KASsin järjestämiä agilitykisoja. Mukana oli useampi göötti, joiden menoa oli kyllä aivan älyttömän hienoa katsoa. Harmi, etten nähnyt kaikkien suorituksia ja varsinkin lauantaina, kun silloin oli saatu paljon hyviä tuloksia. Elina ja Vinha, Stiina ja Topi, Päivi ja Piru, Eva ja Ansa sekä Nallenevan Iso Musta Koira omistajineen pitivät yllä gööttimainetta. Monta kertaa kävi mielessä, että koskahan sitä itse uskaltaa...

Ja sitten Karkki K. Kaunokainen päätti vihdoin ja viimein, melkein 2 kk:n valmistautumisen jälkeen aloittaa juoksunsa. Eli kun Maija on lopettelees niin Karsu aloittaa. Jee, kivaa, jos mulla on 2 kertaa vuodessa 6 viikkoa juoksuinen koira kotona. 12 viikkoa on 3 kk............. Eli nyt ollaan sitten sivussa tokoharkoista maanantaisin ja agiharkoista keskiviikkoisin (paitsi että sinne meen kyllä kuunteluoppilaaksi). No, onneksi päästään Maijan kanssa sitten sinne meidän omalle hallivuorolle... ja tokoon.