Juhannusaattona kävin Rokualla KASsin kisoissa juoksemassa yhden radan Karkin kanssa. Mitään kummoisempaa jälkipolville kerrottavaa siitä ei jäänyt :). Katjalle ja Tiikille kiitoksia mukavasta seurasta ja kyydistä ja jättisuuret onnittelut Tiikin mahtavasta -32 tuloksesta maxiykkösten luokassa lauantaina. Upeeta!

Lauantaiaamuna lähdettiin Susannan ja Otson kanssa Jällivaaraan kv-näyttelyyn. Oikeastaan mitään jälkipolville kerrottavaa ei jäänyt tästäkään reissusta :) :). Maija oli jun 1/1 ja kunniapalkinto, Karkki avoimessa luokassa 1/3 ja ck. Setä O sai avoimesta luokasta 1/1. Tuomarina oli Ing-Marie Hagelin Ruotsista. Musta alkaa tuntua että se Ruotsin serti kiertää meitä nyt aika lailla :). Ai niin, tuomarin mielestä Karkilla oli liian kevyt kuono-osa.... mä oksennan kohta....

Illalla ajeltiin sitten Rovaniemelle vähän mutkan (yht. 120 km...) kautta, mutta ilman sitä mutkaa emme olisi päässeet näkemään Kalix-joen hienoa koskea :). Mutkan opetus oli, että älkää aina sokeasti luottako Google Mapsin ohjeisiin vaan omien aivojen käyttö on sallittua. Ylitornion ja Aavasaksan tietämillä taivas aukesi ja vettä tuli niin, että hyvä että pysyttiin rajanylityssillalla. Mitään ei kyllä nähnyt...

Rovaniemellä sitten sunnuntaina göötit tuomaroi Tuula Savolainen. Oli mukavaa kun tuomari kopeloi koiria pitkään ja perusteellisesti ja saneli pitkät arvostelut. Joskus kun saa sen 2 riviä, joka on sanasta sanaan sama kaikilla..... Maija oli ainoa junluokassa ja sai erin. Ja Karkki oli valioluokan eka, pn2 ja sai cacibin. Setä O:lle eri ja pu2. PN-kehän aikana alkoi sataa kaatamalla ja Koo oli sen näköinen, että nyt muuten mulle riittää, korvat roikkui ja sen koko olemus oli kuin mä olisin pahoinpidellyt sitä.... eipä se tietty tuntunut itsestäkään kovin kivalta kun vettä tuli taivaan täydeltä. Susanna vei Maijaa hienosti pn-kehässä, vaikka joutuivat menemään ekoina. Kiitoksia taas avusta!! Onnittelut vielä Saanalle ja Riimille sertistä ja vsp:stä!!!

Vaikka menestystä ei saatukaan, reissu oli tosi mukava. Kiitoksia Susannalle ja Otsolle jälleen kerran hauskasta reissusta!! Yritän saada tänne kuvia kun niitä nyt kerran muutaman sain otettua :)