Projekti päätöksessä ja SM-kisat takana... Mistähän aloittaisin... Täältä muuten löytyy tulokset ja kuvia voittajista

http://toko-sm2009.agi.fi/

Perjantaina lähdettiin kohti Tamperetta kolmen autokunnan voimin. Karkki ja minä reissattiin Heidin kyydissä. Kiitoksia mukavasta matkaseurasta ja kyydistä!! Mökki Sappeella oli jees kivoine lenkkeilymaastoineen ja kunhan naapurimökin Litit ja Hyypiätkin saatiin nukkumaan (kiitos Heidin Hymy) niin rauhallistakin oli. Paitsi että mun nukkutilassa oli kärpänen, jota suuri metsästäjä yritti lahdata yön aikana useita kertoja (rapsrapsrapsraps, tömps, lousk... toistoja n. 1000 Kieli ulkona). Lauantaina aamulla ajettiin sitten Kangasalle SM-kokeisiin. Näitä kinkereitähän varten sitä on treenattu toukokuusta lähtien kahdesti viikossa ohjatusti ja muina päivinä muuten vaan... Suurkiitokset ryhmän vetäjille Päiville, Katjalle ja Marikalle! Ootte kyllä olleet niin kannustavia ja antaneet hyviä vinkkejä. Ja jaksaneet kuunnella marinaa Cool.

SM-kisat meni KASsin osalta tosi hienosti, eli toinen joukkue voitti kultaa!! Onnea hurjasti koko joukolle! Ja me toisetkin oltiin kai sijalla 19. Ottaen huomioon että joukkueita oli 72 niin tuo tulos oli ihan hyvä! Meidän pisteet laskettiin ensin väärin, eli voittajaluokan koiran 251 p. jätettiin pois, mutta onneksi huomattiin virhe ja se luvattiin korjata tuloksiin.

Oulun Seudun KAS ry:n joukkueissa kisasivat (1 ylemmän ja 2 alemman luokan tulosta lasketaan mukaan)

1. SM-kultaa 655,5p

Päivi ja Pihka, EVL 290p (EVL:n 3. sija)

Katja ja Ruska, EVL

Heidi ja Kapseli, AVO 177,5p (AVO 7. sija)

Katja ja Hemmo, AVO 156p

Pipa ja Hellevi, ALO 188p (alokasluokan 3. sija)

 

19. sija, 562,83p

Marika ja Asti, VOI 251p (VOI 5. sija)

mä ja Karkki, AVO 172,83p (jaettu 10. sija)

Tiina ja Lilli, ALO 139p

Jenna ja Rami, ALO 127,5p

VIELÄ KERRAN JÄTTIONNITTELUT KULTAJOUKKUEELLE!! TE OOTTE IHAN ÄLYTTÖMÄN TAITAVIA!!

Päivi jatkaa tänään yksilökisassa, olisi ollut kiva jäädä paikalle jännittään, mutta tultiin kuitenkin sitten jo illalla junalla kotiin.

Karkin ja mun suorituksesta sitten...

Kun aamulla tultiin paikalle niin Koo päätti, että ahistaa. Mulla meinasi jo usko loppua, mutta onneksi Heidi pelasti meidät! Kiitoksia aivan älyttömästi, ilman apua homma olisi pissinyt kintuille pahasti. Eli liikkeiden välissä Heidi otti Karkin ja vei sen mennessään pois mun luota, joten kun se vihdoin pääsi mun luokse, se ei muistanut ahistua vaan halusi tehdä mun kanssa hommia. Paikallaoloa ennen ei tietty tehty tätä, ettei se lähde hakeen mua hommiin sieltä seinän takaa, mutta ennen noutoakin ehdittiin vähän viritellä.

Oltiin Karkin kanssa ekassa paikallaoloryhmässä, mikä oli noin niinkuin jännitystason nousua ajatellen ihan loistava paikka! Jos olisin ollut jossain ryhmässä nro 15 olisin varmaan pyörtynyt tai oksentanut tms. Nyt saatiin homma nopsasti alta pois, ja ennen kuin kentällä tuli liian kuuma.

Liikkeet tehtiin tavallisesta poikkeavassa järjestyksessä kolmen eri tuomarin kehässä. Kentällä oli 6 EVL-kehää, 3 VOI-kehää, 3 AVO-kehää ja 3 ALO-kehää.

1. Packalén

Paikalla makaaminen 10

- nopea maahanmeno, seinän takana sydän hakkasi ja veri kohisi korvissa. 3 minuuttia tuntui ikuisuudelta. Onneksi Heidi näytti peukulla sivusta, että Koo pysyy. Aina treenatessa kuitenkin jostain raosta yrittää lurkkia. Nyt ei voinut, piti vain luottaa.

Nouto 10

- no, heitto oli niin huono, että olin varma että joudun uusimaan. Mutta muuten ok.

Kokonaisvaikutus 9

 

2. Juhantalo-Kakkola

Seuraaminen 7

- kohti toimitsijoiden telttaa Koota ahisti ja se jätätti, kun päästiin ohi niin siitä eteenpäin seuruu tosi hyvää! Tuomarilta vain jotain negatiivista palautetta, ei jäänyt mieleen mitä.

Maahanmeno 8

- meni tosi nopeesti maahan. Negatiivista palautetta, käsimerkki tai jotain.

Estehyppy 7

- tää oli pitkään meille mysteeri. Kaikki oltiin ihan varmoja, että tuli 10 ja 7 oli järkytys. Ei keksitty syytä eikä tuomarikaan perustellut millään tavalla. Jälkikäteen Marika tiesi kertoa, että tuomari ottaa heti 2-3 p pois, jos perusasento on liian tiivis. Eli siitä se.

Kokonaisvaikutus 7 (pöh!)

 

3. Pollari

Luoksetulo 8

- tätä liiketta meillä ei ollut 2 viikkoa sitten! Takana olevassa kehässä joku sanoi just "hyppy" tai jotain kun Karkki odotti "tule"-käskyä ja se otti vasemmalla etujalalla puoli askelta eteenpäin. Ei onneksi varastanut enempää!

Liikkeestä seis 9

- perusasennossa lopussa Karkki nousi vähän mun eteen kysymään, että "jokos tässä on tehty sen verran, että voitais ottaa jotain namia?"

Kauko-ohjaus 9,5

- perusasento taas, muuten hyvät vaihdot. Ei edistänyt, vaan odotti rauhassa käskyjä.

Kokonaisvaikutus 9

Yhteispisteet 172,83, 1 palkinto, jaettu 10. sija (koiria yhteensä 89 avoimessa)

Eli tavoite täyttyi ja saatiin eka ykköstulos avoimesta luokasta. Ei voi olla kuin tyytyväinen! Nauru Karkki oli hieno! Loppupäivästä se vielä räkytti ja komensi mua ja olisi kauheesti halunnut tehdä jotain. Yritin sit sanoa sille, että johan me tehtiin aamulla se mitä on tultu tänne tekeen, mutta ilmeisesti siltä oli mennyt ihan ohi Nauru.

Lopuksi vielä kovasti terveisiä Gööttiryhmän Evalle ja Ansalle, Stiinalle ja Topille, Paulalle ja Kaimalle, Mikaelalle ja Hampelle ja Beritille ja Vuokolle ja Päiville!

Ensi viikolla ei treenata tokoa, vaan tehdään jotain ihan muuta!! Mutta sitten pitää taas vähän viilailla, että voidaan osallistua seuraavaan kokeeseen. Ja Stiina kans! Nauru