Maijalla oli tänään tokotunti. Ehdittiin tehdä monenlaista.

Ensiksi otettiin luoksepäästävyyttä. Tiina ei tullut kättelemään, eikä koskenut koiraan vaan katsottiin vaan, miten koirat pysyvät kontaktissa. Maija piti tosi hyvin kontaktia namikäden kanssa :)

Sitten otettiin kontaktikävelyä (kontaktit oli kotiläksynä). Pujoteltiin ensin estesiivekkeitä niin, että koiraa palkittiin kontaktin ottamisesta. Toinen pujottelu- ja kontaktiharjoitus tehtiin niin, että oltiin ringissä.

Uutena liikkeenä lähdettiin tekemään liikkeestä seisomista. Maija meinasi välillä pyllähtää istualleen, mutta loppujen lopuksi se tajusi aika hyvin mistä on kyse. Muutama tosi hyvä pysähdys saatiin tehtyä!

Ja viimeiseksi sitten luoksetulon luoksetulo-osuus. Eli Tiina piti Maijaa hallin toisessa päässä ja minä lähdin toiseen päähän ja kutsuin Maijaa luokse. Ja tulihan se :), pinkoi kuin aropupu.

Oli tosi mukavat treenit! Palautin Tiinalle kirjallisen kotiläksyn, jonka aiheena oli alokasluokan liikkeet ja missä me ollaan menossa niiden oikean suorittamisen suhteen. No,  ainakin näin ________________________________________________________
________________________________________________________
________________________________________________________
kaukana....