Käväistiin taas Messarissa....

Eli lähdettiin perjantai-iltana Susannan kanssa yöjunalla Helsinkiin. Meillä oli makuuvaunu, joten ainakin vaakatasossa päästiin matkustamaan. Tiedä sitten nukkumisesta... Kiitoksia Susannalle matkaseurasta!! Kummasti helpotti joissain kohdissa, kun oli toinen pari käsiä apuna. Eikä tullut huono omatunto siitä pähkinä-hedelmäsekoituspussinkaan tyhjäämisestä (heh heh, olin ovela ja ostin Susannalle oman pussin...).

Oli mukavaa nähdä jälleen kerran kaikkia tuttuja ja uusia koiria! Aina on vaan niin kiire, ettei ehdi kaikkien kanssa jutella kuin pikapuoliin. Terveisiä ja onnea loppuodotukselle Niinalle ja masulle, tsemppiä Sarille ettei Turun dead-line unohdu :) ja toiselle Sarille ja Vegalle tsemppiä keinun kanssa värkkäämiseen!! Niin ja Jarille opintoihin!! Umalle kiitoksia kannustuksesta! Sirkku, Elmo oli taas päivän piristys!! Koirattomat Tiina, Susanna ja Saana olivat yllättävän rentoja ja rauhallisia siellä kehän laidalla. Toisin kuin me muutamat koiralliset :).

Maija osoitti taas kerran, miten sen eloonjäämisvietti on vahva... En antanut aamulla koirille ruokaa junassa, kun kehä alkoi jo klo 9. Ajattelin, että Maijaa kiinnostaisi sitten namit vähän enemmän. Oilin reppu jäi siihen meidän häkin lähelle vähän raolleen ja n. 5 sekunnin ajan Maija ehti nuuhata pää repussa. Oilin ihmetys oli suuri, kun repusta löytyi kohta tyhjä kaupan lihapullapaketti (lienee 400 gr). Ja se aukko, mistä Maija oli tuon supersuorituksensa tehnyt, oli n. 2 euron kolikon kokoinen..... Vähän janotti tuon mässäilyn jälkeen, mutta kyllä kehässäkin vielä teki mieli nameja :)

Narttupentuja oli kaksi ja Maija tuli toiseksi. Tällä kertaa ei herunut kunniapalkintoa. Minusta Maija esiintyi hienosti ja erityisen tyytyväinen olen siihen miten se ravasi (= ei pomppinut). Kuvat koirista on Pitkäsen Sarin ottamia. Kiitos Sari!

1120673.jpg

Karkki oli valioluokan kolmas, mihin olen kans tosi tyytyväinen. Karkki liikkui mielestäni hienosti. Molemmista tuomari totesi, että otsapengertä saisi olla enemmän.... enpä ole tullut ajatelleeksi, että nuo on jotain latuskapäitä :).

1120676.jpg


Tämä tuomari ei kauheesti ERIä jakanut, mm. kymmenestä junnunartusta vain yksi sai ERIn ja EHkin tuntui olevan välillä tiukassa. Onnittelut kaikille menestyneille!!


Junamatka kotiin sujui hyvin ja likat nukkui reporankana pendolinon lattialla. Huh, taas on yksi reissu takana..... Karkilla on vielä yksi näyttely edessä tälle vuodelle, mutta Maija jää nyt joululomalle.