Kompiaisessa on nyt kolme uutta valiota!

Rovaniemen KV-näyttelyssä 18.6 Pirjo Aaltosen kehässä Kamu eli K. Caamoksen Kaataja oli ROP ja sai viimeisen cacibinsa ja on näin ollen sitten oikeutettu vahvistuksen jälkeen käyttämään titteliä C.I.B eli kansainvälinen valio. Onnea Tanja!!! Kamu on sitten C.I.B FI SE BY RO RO-GR MVA :).

Kamu%2020.5.2016%20b.jpg

Samassa näyttelyssä meidän Zipe eli Knalletorpets Zippelina oli VSP ja sai kolmannen sertinsä ja kun 2-vuotissynttäreitäkin ehdittiin viettää kesäkuun alussa, niin sertin seurauksena Zipestä tuli FI MVA. Samalla lähti myös cacib-kello tikittämään.

4.%20Knalletorpets%20Zippelina.jpg

Rovaniemellä junioriluokkalaiset Konsta eli K. Erinomaisen Komee ja Ilo eli K. Elämän Ilo olivat molemmat erinomaisia, kuin myös avoimessa luokassa esiintynyt K. Constaapelin Lapaset eli Ponku. Hienoa!

Kasvattajaryhmä sai KP:n ja Kompiaisen oli näin ollen ROP-kasvattaja. Vähän arvoin, että esitetäänkö ryhmää ollenkaan, kun koirat olivat niin kovin erilaisia eli citticontiaiset hyvin lyhytkarvaisia ja sitten eevokit pöyhöjä. Isoon kehään emme jääneet :).

Rovaniemeltä jatkoimme Zipen kanssa matkaa Tromssaan Norjaan Mervin ja amerikanakitojen ja suomenajokoiran kanssa. Vaikka lämpöasteita olikin vain n. 1-10 tämän reissun aikana, niin olihan hauska reissu! Kiitos Mervi :)

Zipe pyörähti norjalaisen Christen Langin kehässä ja oli VSP kera sertin, cacibin ja NO MVA -tittelin. Zipe on kyllä niin mainio tyyppi, se ei hötkyile mistään ja on vaan ihan rennon letkee koko ajan. Sen kanssa on äärettömän helppoa olla missä vaan.

Samalla kun me huitelimme tuolla pohjoisessa, niin Maikku kävi Hansin (K. Draivia Päivään) kanssa vähän etelämpänä eli Eestin Harjussa lauantaina ryhmä- ja sunnuntaina kaikkien rotujen näyttelyssä. Lauantaina Hans oli ROP ja italialainen Claudio di Giuliani antoi sille sertin, jonka seurauksena siitä tuli FI EE LT LV BALT MVA. Onnea Maikku!!! Hans on lisäksi cacibia vaille inttivalio, joten vielä jäi vähän metsästettävää, kun näissä pippaloissa cacibeja ei jaettu. Sunnuntaina venäläinen Marina Ostrovskaya tykkäsi myös Hansista sertin ja ROPin verran :).

Hans%2023.6.2016%20Isabella.jpg

Kiitos jälleen kerran kasvatinomistajille aktiivisuudesta ja onnea hienosti esitetyistä koirista <3. Ja kiitokset hienosta päivästä Rovaniemellä! (Mitähän sitä nyt juhannuksena tekisi kun ei saa olla Rovaniemen KV:ssa....).