Eilen käytiin taas tokotreeneissä tuossa omalla hallilla. Paikalla oli 6 koirakkoa. Mentiin Karkin kanssa pyörällä!! Ei olla ennen kokeiltu ja sinne päin mentiinkin vähän mutkitellen :) mutta takaisin päin sujui jo ihan hyvin.

Vuorossa oli tällä kertaa luoksepäästävyyttä ja seuraamista. Luoksepäästävyydessä olimme vuorotellen "tuomarina" jotta saataisiin mahdollisimman monta eri ihmistä lähestymään koiraa. Karkki pysyi hyvin vaikka useampi eri ihminen lähestyi sitä ja vähän eri tavoin, osa ylhäältä, osa kyykistyi, kätteli mua jne.

Seuraamisessa Heidi käskytti kokeenomaisesti. Seuraaminen kytkettynä meni suht. hyvin, ainakin paremmin kuin aikoihin (nyt olen keksinyt miten pidän remmiä, ettei se häiritse), mutta sitten vapaanaseuraamisessa tuli taas esiin yksi PIENI ongelma.... Eli Karkki pysähtyi n. 6 askeleen jälkeen joko seisomaan tai meni maahan (riippui ilmeisesti siitä, missä asennossa mun vasemman käden sormet oli....). Ennakoi siis taas ihan älyttömästi käskyjä.... Voi revinkö hiukset päästäni........ käännökset oli ihan suht. ok kunhan vaan sain sen mukaan. Harjoittelua luvassa...

Lopuksi otin yhden reilun minuutin paikallaolon ja se oli tosi hyvä, suora makuu ja hiljainen :)

Tokon jälkeen haettiin MP kotoa ja käytiin vielä lenkillä Susannan, Otson, Tanjan, Ricon ja Avan kanssa. Mukavaa kun ei satanut!! Ensi viikolla meillä onkin sitten säpinää, kun setä O tulee meille viettämään syyslomaa. Jostain syystä taidan virittää häkit jo valmiiksi illalla riviin, että voin sitten yöllä tunkea kaikki kuhisijat arestiin. Sillä kokemusta näistä yökuhinoista on jo ihan tarpeeksi :)