Karkin kanssa oltiin tiistaina taas tokossa. Aloitettiin normaalisti taas paikallaololla, joka meni hienosti, ja ohjatusti oli vuorossa kauko-ohjausta. Maasta istualleen menee tosi hyvin, vaikka välillä tarvitsenkin käsimerkkiä. Istumasta seisaalleen on välillä vielä hiipimistä, mutta sitä otan nyt sillee, että Karkki on tuossa mun edessä seisomassa poikittain ja kädellä + namilla autan sen pyllylleen. Siitä se sitten nousee aika hyvin hiipimättä. Noutokapula on meillä edelleen se kompastuskivi. Koira on keppihullu, mutta kapula on sitten ihan sieltä. Karkki katsoo mua korvat taaksepäin vedettynä sen näköisenä että "kuule entäs jos kokeilisit itse kantaa tuota palikkaa suussas". Eli tässä meillä on vielä tekemistä.

Edellisviikolla tokossa aloitettiin häiriöpaikallaololla, eli Marika heitteli meidän selän takana palloja ja hanskoja yms. kamppeita ja muutenkin yritti aiheuttaa hämminkiä. Lisäksi vuoronperään otettiin luoksetuloa niin, että muut pysyi aina paikallaan. Karkki oli tosi hyvä, pysyi maassa just eikä melkeen. Sitten otettiin hyppyä itsenäisesti ja se meni kans hienosti, eikä tarvittu käsimerkkiäkään (eikä me edes olla viritelty olkkariin mitään!!). Seuraaminen oli tosi tiivistä ja hienoa, mutta sen kapulan kanssa me sössittiin. 

Yritin vaihtaa tuonne laatikkoon tuttujen osoitteisiin sinistä ja vihreetä, vaan eipä onnistunut. Osaako joku neuvoa, miten saan vaihdettua noita värejä. Ei onnnistu sillä, että vaan "maalaan" ja klikkaan A:ta ja valitsen värin. Joku tässä nyt mättää... Ärsyttävää.