Voi että, sattui taas aivan ihana sää Yppärin ryhmikseen, samalla lailla kuin viime vuonna. Aurinko paistoi ja saatiin vähän jatkoaikaa kesälle :).

Sakari Poti tuomaroi göötit ja hän myös mittasi kaikki koirat. Seitsemän koiraa oli ilmoitettu kehään.

Junioriluokan uroksissa esiintyivät veljekset Konsta ja Messi. Hienosti molemmat pojat esiintyivät. Konsta tuossa kesällä vähän intoili kehässä liikaa, mutta nyt oli hyvin hallittua liikkeiden esittäminen. Konstalle EH ja Messille sitten ainoana uroksena SA. Josta sitten seurasi sert ja VSP. Messi on käynyt nyt kahdessa näyttelyssä ja se on ollut molemmissa VSP ja saanut sertin. Niin ja molemmat pojat mitattiin 33,5 cm korkeiksi.

Junioriluokassa esiintyi myös poikien sisko Ilo, joka on tällä hetkellä varsin jalkava. Oikeastaan koipeliini. Mittaa neidille saatiin myös se 33,5 cm. Noin. Ilolle tällä kertaa myös ERI1 SA ja sert. Hienosti Ilon esiintyi ja liikkui.

Vetskuluokassa töhötti Maija Poppanen, joka oli sitten sekä ROP että ROP VET. Veteraanikehässä Tuula Savolainen otti Maijan jatkoon, mutta sijoitusta ei tullut :). Maija oli taas oma itsensä, "seiso" voi tarkoittaa neliraajaseisonnan lisäksi myös takajaloilla seisontaa... onneksi ei ole vielä esittänyt etujaloilla seisontaa, vaan saattaisi sekin onnistua :).

Kiitos Kaisa, Natalia ja Johanna kivasta päivästä! Ja onnea hienosti esiintyvistä koirista :). Teitä on ilo katsella siellä kehässä.

Tässä muutama kuva. Valitettavasti Ilon kuvat menivät kaikki vähän jotenkin ketuiksi... Ja aurinko näköjään paistoi ihan liian kirkkaasti siihen, missä kuvattiin. Olisi pitänyt sittenkin mennä sinne varjoon... Ilon kuvista ei onnistunut mikään :(

 

Natalia ja Konsta, Kaisa ja Ilo ja Johanna ja Messi

Kolmikko.jpg

Messi

Messi7.jpg

Messi

Messi.jpg

Konsta

Konsta.jpg

Maija

Maija.jpg

Nyt on sitten Messillä ja Ilolla sertit odottamassa ensi kesän 2-vuotissynttäreitä. Konstalla on yksi serti. Ei pöllömpää, Eevokit :).

 

Tässä Ari Lavanderin Ilosta ottama sertikuva! Kiitos :)

Ilo%20toinen%20serti%20elokuu%202016%20A