Nyt on sitten meidän Alruuna eli Allu eli uudelta nimeltään Iisi lähtenyt uuteen kotiinsa Nean ja Niklaksen luo. Allun kaverina asuu Maijan tytär Dusty ja muitakin koirakavereita on jo tavattu :)Tässä Nea ja Iisi uudessa kodissa pitkän kotimatkan jälkeen (kuva Niklas Koskinen).Iisi on kutankuinkin Donnan pään kokoinen, ehkä jopa vähän pienempi heart (kuva Nea Paul).

Tässä vielä Dusty meillä käymässä pennunhakumatkalla heart. Neiti on niin äitinsä näköinen, että ihan hymyilyttää :)Kaikkea hyvää Iisille uuteen kotiin! heart


Tässä sitten tältä aamulta muutamia kuvia Kamusta, Mököstä ja Sususta (Susi, mutta ei Sudesta :)). Kuvat on ottanut Tanja Tolvanen. Kiitos Tanja!!!!

Susi heart

Mökö heart

Susi ja Kamu heartheart

Susi ja Mökö heartheartja Pojjaat heartheartheartSusi ja Mökö siis ovat vielä ilman omaa kotia, mutta aloittavat maailmanvalloituksensa täältä Kompiaisesta käsin... Lenkkireissulle mentiin tyylikkäästi autolla ilman ongelmia ja ensi viikolla on tarkoitus käydä kaupungilla. Ainakin Stokkan lemmikkiosaston tätejä täytyy käydä moikkaamassa ja ehkä piipahdamme myös Mustissa ja Mirrissä. Milli-siskonkin näemme toivottavasti!

Skogsbygdens-kennelin Nora Supernova muistuttaa naamaltaan hyvin paljon Mököä. Heillä onkin yhteinen esi-isä, Skogsbygdens Otto Wimse, jolla oli myös tuo valkoinen piirto naamassa heartsmiley