Perinteinen vuoden loppuraportti luvassa :)

Vuosi 2013 alkoi ja loppuu pentuaitauksessa. Kiitokset Ullalle, Erkille ja Hallalle siitä. Ceet olivat viime vuonna näihin aikoihin Tildan kanssa tuolla aitauksessa ja nyt siellä on Piitu ja Deet <3. Minä ole ollut niin onnekas, ettei sitä tahdo todeksi uskoa, lämmin kiitos siitä teille ihanat!

Meidän harrastusrintamalla on ollut aika hiljaista muuten, paitsi näyttelyissä on käyty. Rallytokoa on harrastettu ihan omaksi iloksi, mutta yhtään kisaa ei olla vuoden aikana kisattu. Ei edes epiksiä. Pitänee yrittää korjata tilanne ensi vuonna... jotenkin pitäisi treenaaminen saada säännöllisemmäksi, nyt se on vähän sellaista fiilispohjalta roiskimista :). Karkin kanssa ollaan välillä fiilistelty voittajan liikkeitä ja on tullut sellainen "entäpä jos..." -tunne muutaman kerran. Onneksi olen saanut sen tunteen karistettua mahdollisimman pian pois :).

Kahdesti olen käynyt katsomassa agilityepiksiä, kun Mörkö on osallistunut. On se vaan vieläkin liian kova pala :(. Ei voi mitään :(.

Seuraavassa vähän Kompiaisten näyttelysaavutuksia. Ja taas muistatte kaikki, että tämä ei tarkoita sitä, että vain näillä tuloksilla olisi merkitystä. JOKAINEN KOMPIAINEN ON IHAN YHTÄ TÄRKEÄ JA RAKAS vaikka se ei näyttelyissä kävisikään. Tottakai se on kasvattajalle tärkeää, että saa koirasta ulkopuolisen arvion, olkoon se sitten näyttelyarvostelu tai jalostustarkastuslausunto, mutta varsinkin tällaisen aloittelevan kasvattajan on kiva saada niitä kasvattejaan näytille. Ja saada sitä palautetta niiltä tuomareilta.

Koo kävi vuoden aikana muutaman kerran veteraaniluokassa ja pärjäsi ihan kivasti. Koo oli viidesti ROP-veteraani, neljästi lisäksi ROP ja kerran VSP. Lisäksi Koo oli kerran PN2 ja kerran PN3. Kerran Koo oli BIS-3 ja kerran BIS-4 -veteraani.

Maija jatkoi sohvaperunauraansa menestyksekkäästi ja toimi myös erittäin ansiokkaasti lapsenvahtina.

Bella kävi mutkan Tromssassa ja sai sieltä tuliaisiksi Norjan, Pohjoismaiden ja Kansainvälisen valion arvot. Syksyllä Bee osallistui vielä Seinäjoen KV-näyttelyyn ja oli siellä ROP ja sai cacibin. Jalostustarkastuksessa marraskuussa Bee hyväksyttiin jalostukseen arvosanalla Erittäin Hyvä.

Bellan veljet Taavi ja Ässä eli AAA-kerholaiset eli vampyyriveljekset olivat rakkaita perheenjäseniä <3 <3.

Beikoista Assi, Rudi ja Sisu saivat sertit ja Mörkö ja Ukko kaksi. Kepa sai ERIn ja SAn ja Paavo EH:n. Sisu ja Ukko olivat molemmat kerran ROPpeja ja Ukko VSP kerran. Bartok oli Suurenmoinen!!  Aivan mahtavaa!

Citticontiaisista kaikki kävivät vähintään pentuluokassa, ja osa ehti käydä syksyllä myös junioriluokassa. Uuno oli  ROP-pentu ja sai myös sertin ja oli RYP4. Kamu oli useita kertoja sekä ROP- että VSP-pentu, lisäksi sillä on neljä ERIä + yksi SA. ROP-pentu se oli myös Ruotsissa. Milli oli myös useita kertoja ROP- ja VSP-pentu, ja junioriluokassa Milli sai varasertin. Ruotsin serti sillä on odottamassa. Iisi oli Erinomainen, Ponku Hieno ja Röllikin kävi pentuluokassa saamassa hyvän arvostelun. Mitä muuta voi toivoa?

Vili from Switzerland did also very well during 2013. He was BOB-puppy once and also got two CACs and one res-CAC. At two shows he was BOS, once with Koo as BOB and once with Bella. Not bad at all!

Kasvattajaluokan sain esittää kahdeksan kertaa, joista kolme kertaa ryhmä koostui Beikoista (Kajaani ja 2 x Oulu), neljä kertaa Citticontiaisista vahvistettuna Beikolla (3 x Messari ja Rovaniemi) ja kerran Citticontiaisista vahvistettuna AAA-kerholaisella eli vampyyrillä (Seinäjoki). Kompiaiset saivat KP:n kuusi kertaa ja olivat ROP-kasvattajaryhmä 5 kertaa :). Tuntuu tosi hienolta!

Lopuksi

Lämmin kiitos teille kasvattieni omistajat. Ilman teitä tämä ei onnistuisi lainkaan. Kiitos siitä, että pidätte hyvää huolta Kompiaisistanne <3. Se on kaikkein tärkeintä.

Erityiskiitokset Merjalle ja Vilille Assin, Marille Ukon, Tellulle ja Timolle Millin, Nealle ja Nikelle Iisin sekä Sannalle, Kaille ja Danskulle Vilin hyvästä hoidosta ja yhteistyöstä vuonna 2013. Onni on hyvin hoidettu koira <3.

Kiitoksia kaikille rakkaille ystäville, jotka olette eläneet tätä vuotta kaikkine hyvine ja myös niine kurjine asioineen mun kanssa.

Ja kaikkein suurin kiitos jälleen kerran kuuluu mun rakkailleni, Iirolle, Veeralle ja Eerolle. Te ootte <3 <3 <3.

 

Kuvassa nutturapylly Messarissa. Kuvan on ottanut Jin Kaakinen.

Milli%20messarissa-normal.jpg

 

Oikein onnellista ja ihanaa vuotta 2014 kaikille!