Niin se sitten loppui sekin lysti. Agilityn kakkosjatkokurssin viimeinen kerta oli viime viikon keskiviikkona. Mari veti tämän viimeisen kerran harkat ja me tehtiin yksi rataharjoitus, kylläkin ensin kahdessa osassa.

Eli tästä radasta ensin esteet 1-7 ja seiskan jälkeen palkka ja sitten esteet 8-12.

1145851.jpg

Ja lopuksi koko hässäkkä. Kolmoselta piti kääntää neloselle kierrä-käskyn avulla ja sama kutoselta seiskalle. Tarkkana sai olla, ettei koira lähde tulemaan esteiden välistä. Saatiin ihan mukavia suorituksia. Vaikka tämä jatkokurssi nyt päättyikin, niin meillä on kuitenkin vielä tälle vuodelle varattuna  hallille oman ryhmän aikaa sunnuntaiaamuisin, joten ei tule liian pitkää taukoa :)

Ja sitten sokerina pohjalla EPÄVIRALLISET AGILITYKISAT Active Dogilla tiistaina 18.12. Ilmassa oli lähestulkoon suuren urheilujuhlan tuntua :) !!

Kisassa oli kaksi eritasoista luokkaa, jatkokakkoset ja jatkokolmoset + valmennusryhmäläiset. Molemmille porukoille oli kaksi starttia. Ensin mentiin me minijatkokakkoset ja sitten isot koirat eka rata, sitten toinen sakki samoin. Ja sitten taas me….

Eka rata meni muuten tosi hyvin, mutta ohjasin Karkkia viitoselta kuutoselle liian pitkään oikealla kädellä ja se tuli esteen ympäri. Mutta onneksi sain sen äkkiä palautettua takaisin esteen taakse ja jatkettua siitä eteenpäin. Jokunen muu teki samalla tavalla samassa paikassa…. Mutta muuten siis mentiin ihan hyvin ja suht. vauhdikkaasti myös.

1145854.jpg

Toka rata meni kans ihan hyvin kunnes liukastuin siirtyessäni 9-putkelta 10-hypyn taakse odottamaan Karkkia. No, pääsin onneksi ylös ihan kiitettävän nopeasti ja jatkamaan rataa, mutta jotenkin rytmi katosi. Kuitenkin saatiin 0-rata ja ihanneaikakin alittui, joten aika lujaa taidettiin mennä ne pätkät kun en ollut persiilläni. Tai sitten Mikon ihanneajat oli tosi armolliset :)

1145855.jpg

Nämä kuvat on ottanut Lehtikankaan Juha. Kiitokset kuvista!!!

1145807.jpg

1145818.jpg

1145825.jpg


1145809.jpg

1145813.jpg

Eka radalla sijoituttiin kakkosiksi ja toka radalla kolmosiksi ja Karkki sai palkinnoksi puristeluut molemmilta radoilta. Yhteistuloksissa oltiin kolmosia ja saatiin iso ruokasäkki. Kiitoksia Marille ja Mikolle kun järjestitte kisat!! Oli tosi mukava kokemus ja jäi sellainen kipinä, että pakko on päästä uudestaan :)

1145832.jpg

1145840.jpg

1145834.jpg

Parasta koko jutussa oli se, että kaikille taputettiin ja kaikkia kannustettiin, meni radalla sitten miten hyvänsä. Ja se oli yllättävää, että mua ei oikeastaan sitten jännittänytkään niin hirveesti kuin etukäteen pelkäsin :).

Vielä lisäys tänne: Meidän ryhmässä olevan Svanten emäntä Marja vei ystävällisesti Karkin Minskistä saamat arvostelut venäjää äidinkielenään puhuvalle Valentinalle, joka käänsi arvostelut suomeksi. Arvosteluissa oli hankalia kohtia, joita ei saanut käännettyä, kun äidinkielestäkin puuttuu "koiraslangi", mutta suurimman osan hän sai selville. Kiitos sekä Marjalle että Valentinalle!!!