Nipsu

 

4 näyttelyä

3 x ROP

1 x VSP

4 x SERT

1 x RYP3

 

 

4) 15.7.2017 Oulu KV – Annette Bystrup, Tanska

” Maskuliininen ja vankka, hyvin massaa. Hyvä pää ja yhdensuuntaiset linjat, hyvin asettuneet korvat, lähes litteä kallo ja selvä otsapenger, vahva kuono ja oikea saksipurenta, tummat soikeat silmät, erinomainen etuosa, kaula ja ylälinja. Erinomainen takaosa, vahvat raajat, vahva tuplaturkki ja valjaskuviot. Liikkuu hyvin ja voimakkaasti, vakaasti ikäisekseen.”

JUN ERI1 SA PU1 SERT ROP

 

3) 17.6.2017 Haapajärvi ryh - Jukka Kuusisto

"Hyvät mittasuhteet, hyvä pää, vahva selkä, hyväasentoiset hyvinkulmautuneet takaraajat, kauniit tasapainoiset liikkeet."

JUN ERI1 SA PU1 SERT ROP

 

2) 13.5.2017 Varkaus KR - Tanya Ahlman-Stockmari

"10 kk vanha. Maskuliininen uros. Oikeat rungon mittasuhteet. Erinomainen kallo-osa ja ilme. Hyvät vaalennukset. Hyvä eturinta. Pitkä, hyvä rintakehä. Tasapainoiset kulmaukset takana. Miellyttävä käytös. Oikea ylälinja liikkeessä. Liikkuu hyvin."

JUN ERI1 SA PU1 SERT VSP

 

1) 29.4.2017 Kiuruvesi ryh - Juha Putkonen

"9 kk. Ikäisekseen hyvä lihaskunto. Oikeat mittasuhteet. Lupaava kaunispiirteinen pää. Hyvät korvat. Keskiruskeat silmät. Hyvä purenta. Hyvin kehittynyt eturinta. Luonnontöpöhäntä. Hyvä karvanlaatu ja valjaskuvio. Eturinnassa valkoista. Hyväasentoiset eturaajat. Liikkuu ja esiintyy hyvin."

JUN ERI1 SA PU1 SERT ROP

RYP3 Maija Mäkinen