Tanjan kanssa on aina naureskeltu ennen näyttelyreissuja, että jos menee ihan persiilleen, niin saadaanpahan ainakin hurjasti kokemusta :). No nyt sitä piti sitten hakea Keminmaasta agilitykisoista :) :).

Ajeltiin aamulla Kaisan ja Nemin kanssa Keminmaahan agikisoihin, Karkin kanssa oli ilmottauduttu A- ja B-kisaan, joista eka oli agility- ja toka hyppis (voi kun olisivat olleet toisin päin!!). Aamulla aurinko porotti tosi kuumasti A-kisan aikana, mutta B-kisaan meni pilveen ja viileni mukavaksi.

Eka radalla Koo tutkaili taas esteitä ja putkien kohdalla kysyi multa joka kerta että "ootko varma??". Ei oikeen päästy vauhtiin. Rata oli ihan ok, korkeudet kylläkin taas maksimissa. Kotiintuomisina siis 10 ja kamalasti yliaikaa...

Hyppikselle lähdettiin ihan erilaisella vauhdilla. Varsinkin ohjaajan vauhti oli keppien jälkeen ihan hurja ja koira katosi jonnekin takaoikealle. Ja kun käännyin vasemmalle taakse katsomaan että missäs se koira luuraa niin oikea käsi heilautti koiran seuraavan hypyn yli väärästä suunnasta.... siis niin klassinen meikäläisen ohjausvirhe ettei paremmasta väliä!! Tämä me hallitaan kyllä ihan satasella, mutta tiedä sitten voiko siitä niin ylpeä olla...... No, oikeastaan vaan naurattaa nyt, oli se niin OMA moka että huh huh. Hyvää oli kontaktit ja kepit ja se, että sitä vauhtia löytyi koiraan toiselle radalle ihan kivasti.

Kiitos Kaisalle ja Nemille mukavasta seurasta taas!!

Huomenna ollaankin sitten kehäsihteeriharjoittelua tekees Kestilässä. Kunhan ei sataisi.....