Nyt viikonloppuna osallistuttiin Karkin kanssa ekan kerran kolmosiin KASsin kisoissa  :). Jännitti kyllä eilen ihan hirveesti!!!!

Tuomarina oli Asko Jokinen ja ihanneajat oli meille kyllä vielä ainakin aivan liian vaativia. Yliaikaa tuli kaikilta radoilta, mutta eilen kaksi haamunollaa (siis ei ratavirheitä, mutta aikaa) ja tänään kaksi haamuvitosta :). Eiliset radat oli ohjauksen puolesta parempia kuin tämänpäiväiset, mm. kepeille lähetykset sujui eilen paremmin.

Eilen kisa A oli seuranmestaruus ja siinä tultiin minikolmosten kolmanneksi ja saatiin palkinnoksi 5 ilmaiskisaa ja 5 euron lahjakortti Jäätelöautolle!

Kirjoittelen tarkempaa kisaraporttia myöhemmin. Mutta oli aivan ihana huomata, että kyllä me osataan kolmostenkin radoilla jotakin eikä saada mitään sen suurempaa katastrofia aikaiseksi. Kunhan vaan saadaan lisää vauhtia (mitä sitäkin oli paikoittain ihan kivasti, varsinkin tänään D-kisassa) ja koira pois istuksimasta A:n harjalta (????????) niin eiköhän se siitä :).

Onnitteluja lähetämme Kaisalle ja Nemille, jotka eilen hyppärillä sijoittuivat 0-tuloksella kakkosiksi midiykkösissä!! Merrinkin kanssa meno oli välillä varsin mallikasta. Minna ja Råtta tekivät myös vakuuttavaa työtä, Råtalla oli vain paikoin eri käsitys radan pohjapiirroksesta. Sijoituksia napsi tämäkin pari!! Hienoa työtä, Kaisa ja Minna!