Mahtilauantai!!!

Vaasan KV-näyttelyssä taisi olla ennätysmäärä gööttejä, 14 (15 oli ilmoitettu). Tuomarina toimi Marianne Holm. Heti alkuun lämmin kiitos Maikku, Johanna ja Eljas, Riika ja Lauri, että tulitte ja jaksoitte koko pitkän päivän. Kiitos Maikulle Hansin inttivalio-tarjoilusta! Ja Lenalle apukäsistä kasvattajaluokan esittämisessä <3. Oli hieno päivä! Kiitos kaikille kehän laidalla, oli mukavaa :). Mervin kanssa reissaaminen oli taas kivaa, kiitos :).

Hans oli VSP ja sai cacibin. Onnea, Maikku <3 Hans esiintyi tosi hienosti, oli kyllä niin kiva katella Maikun ja sen menoa kehässä.

Hans%20Vaasa%208.4.2016%20Lauri%20Soinin

(Kuva Lauri Soininen)

Erittäin hyvän Messin kohdalla meinasi alaleuka loksahtaa, sillä kolme viikkoa sitten sama tuomari antoi Messille sertin ja teki siitä VSP:n. Mutta tällaista tämä leikki on :). Hienosti Johanna ja Messi esiintyivät.

Messi%20Vaasa%208.4.2017%20Maj-Len%20P%C

(Kuva Maj-Len Påfs)

Fanni oli erittäin hyvä, koska tuomarin mielestä se on vähän sellainen pitkänhuiskea kuikelo. Vaikka niinhän mun kasvatit monet on :). Hienosti Fanni esiintyi, ja nyt on Fannin kotiväen turnauskestävyyskin koeteltu ja hyvin meni!

Sirkka sai vara-sertin!! Mä olen siitä niin ylpeä. Se oli taas niin mainio, häntä heilui koko ajan, oltiin sitten pöydällä, seisomassa tai liikkeessä. Siisin mielestä kaikki oli tosi siistiä :).

Kasvattajaryhmässä vähän taas sekoiltiin, mutta koiria ei juossut irti eikä muutakaan ihan kamalaa tapahtunut. Vähän saatiin verta vuodatettua ja yksi händleri oli hukassa, mutta muuten meni kivasti  :) :) :) :) :)

Ja jotta edes jonkinlaista kaaosta saataisiin aikaiseksi, niin mulla oli koko akkalauma mukana, sillä en voinut jättää niitä kotiin tällä kertaa. Maija, Bella ja Zipe olivat koko ajan kuin lentoon lähdössä, niistä oli NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN kivaa olla mukana. Ennen kehän alkua käytin kaikki kolme kehässä esiintymässä ja olivat kyllä niin tohkeissaan :). Parkkiukot heittelivät niistä jotain kommentteja perään kun ulkoiltiin ja naureskelivat. Kai ne on siinä omassa töhöydessään aika huvittavia. Välillä kyllä mietin, kun ei jarrua meinannut löytyä millään, että miksi mä teen tämän itselleni. Mutta sillee hyvässä hengessä :).

Upea päivä, kiitos kaikille!

Ja samalla toisaalla Ninni ja Dodii rätkivät menemään triplanollan!!!! Nyt on parivaljakolla SM-nollat kasassa ja tämän vuoden karkeloissa nähdäänkin sitten kaksi Kompiaista. Viimeksi kun Ninni ja Dodii tekivät tuplanollan minä olin Fannin kanssa Kauhavan ryhmiksessä ja nyt sain viestin triplasta tuonne Vaasaan. Näyttää vahvasti siltä, että minun on oltava jossain näyttelyssä silloin, kun SM-kisat kisataan :) :). Onnea ihan valtavasti taitavalle kaksikolle <3.

*******

Messillähän on myös "toinen elämä". Kun se ei ole Johannan kanssa näyttelyssä, se harrastaa agilityä Eljaksen kanssa. Tässä parivaljakko pari viikkoa sitten epiksissä. 12-vuotias Eljas on myös palkittu Vaasan Agilityseurassa tunnollisena harjoittelijana. Minä odotan jännityksellä, mitä tästä parista vielä tulee <3 (Kuvat Johanna Hietikko-Koljonen).

Messi%20ja%20Eljas%20agiepikset%201.4.20

Messi%20ja%20Eljas%2021.3.17.jpg

*********

Tässä muutamia uusia kuvia Konstasta, joka on käynyt Natalian kanssa mätsärissä. Kuvat on ottanut Tuija Säärelä.

Konsta%20m%C3%A4ts%C3%A4ri%209.4.17%20TuKonsta%20m%C3%A4ts%C3%A4ri%209.4.17%20TuKonsta%20m%C3%A4ts%C3%A4ri%209.4.17%20Tu