Lisäsin tänne nyt pari kuvaa. Ne on otettu meidän takapihalla lievästi hysteerisessä tilassa. Iiron mielestä koko homma oli taas ihan sieltä ja Veera kavereineen nauratti meitä koko ajan, esim. parikilpailukuvassa on trio Tappijalat jne. Taidamme tarvita kuvausapua.....

Koiraharrastajien Klubi ry järjesti taas jokavuotisen hyväntekeväisyysmätsärinsä tällä kertaa sateisessa säässä. Mutta ei haitannut, meillä oli hyvä päivä.

Pienissä pennuissa Maija sai punaisen nauhan ja voitti koko ryhmän (tuomarina oli Antti Peisterä).

915470.jpg

Pienissä aikuisissa Karkki sai punaisen nauhan ja voitti koko ryhmän (tuomarina oli edelleen Antti Peisterä). Sen lisäksi Karkki oli BIS-3.

915469.jpg

Parikilpailun voittivat Jaxonvillen neidit, koska olivat niin terävän näköinen pari!!! Tuomarina oli Vasemmistoliiton kansanedustaja Martti Korhonen.

915476.jpg

Koirat esiintyivät tosi hienosti. Maija vaan väsähti vähän BIS-kehässä ja enemmän alkoi kiinnostaa asfaltti kuin esiintyminen. Lisäksi meidän piti mennä koko letkan ekana ja kauheesti kiinnosti se takana tuleva terrieri.

Lennosta nappasin itselleni kakkoshandlerin. Kaarlo esitti Karkkia siinä vaiheessa kun Maija oli vielä mukana ja vaihdoimme koirat sitten loppuhuipennusta varten. Kaarlolla ja Hannelella on ollut gööttejä, Tumme (Grålötens Tummetott) ja Gösta (Gästgivars Gösta Aronsson). Hannele piteli Maijaa silloin, kun itse olin Karkin kanssa kehässä. Suurkiitokset avusta ja käsistä ja mukavasta päivästä taas!!

BIS-kehän jälkeen seisoin sitten ihmeissäni palkintojen kanssa. Olin aamulla lähtenyt koirien kanssa bussilla liikenteeseen (+ reppu ja kevythäkki), mutta kotiin ei sillä keinolla päästäisi. Palkintoina saatiin 15 kg:n ruokasäkki, 2 pientä ruokasäkkiä, 2 namipussia, pokaali, kahdet kynsileikkurit, fleksi, pussillinen koiranhoitotarvikkeita (mm. korvanpuhdistusliuosta, maitohappobakteereja purkki jne), puuhapallo ja Karkille vaaleanpunainen Unikko-huivi. Onneksi Susannalta tuli viesti, että jos tarvitsen kyytiä niin se järjestyy. Kiitos Susanna!!

Kuvia yritetään ottaa huomenna. Nyt annan koirien nukkua :)

Ai niin, tuomari sanoi, että vaikka hän ei mitään gööteistä ymmärrä, niin hänestä on silti mukava arvostella koiria, joilla on terve ja hyvä rakenne. Molemmat koirat voittivat luokkansa kakkosen sen perusteella, että ne liikkuivat niin vapaasti ja iloisesti. Ja sitten tuomari tuli vielä kehän jälkeen juttelemaan koirista. Ja kehui sekä Karkkia että Maijaa ja kysyi, että ovatko ne muutenkin menestyneet hyvin. Kerroin, että Maija on menossa ekaan pentunäyttelyyn ensi viikonloppuna :)