Meillä oli tänään taas tokoharkat kolmen viikon tauon jälkeen. Ensin meni yksi viikko Egyptissä, sitten Karkilla oli juoksu ja viimeksi ei ollut ohjattuja treenejä. Tuntuu niin kuin oltaisiin oltu ihan heitteillä pitkään, vaikka itse onkin käyty koulun kentällä treenaamassa. Se vaan ei ole ihan sama juttu.

Tänään oli vuorossa hyppy ja omatoimisesti seuraaminen. Aloitettiin harkat paikallaololla (koirat istuen) ja Karkki pysyi tosi hienosti ihan liikkumatta, vaikka häippäsin ovesta ulos ja näkymättömiin. En ollut kauaa pois, mutta Marika-ohjaaja sanoi, että Karkki oli ollut aivan paikallaan. Hyvä.

Otettiin omatoimisesti seuraamista niin, että Marika katsoi vaan aina välillä ja Karkki seurasi aivan mahtavasti. Se piti hyvin kontaktia ja oli muutenkin tiiviisti sivulla sekä perusasennossa että liikkeessä. Meillä on välillä ongelmia siinä, että Karkki alkaa haahuilla ja nuuskia tms. mutta nyt olin tyytyväinen siihen, miten se seurasi.

Hypyssä Karkki tarvitsi tänään liian voimakkaan käsimerkin avuksi. Ei olla pitkään aikaan treenattu hyppyä ja se oli vähän sen näköinen, että "entäs jos nyt loikkisit ihan itse....". Muutama suht. hyvä hyppy saatiin kuitenkin. Täytynee virittää tuohon olohuoneen matolle myös jonkinsortin este, jotta emme pääse kulkemaan senkään vertaa tässä huushollissa kuin nyt :)

Otin myös vähän kauko-ohjausta, vaihtelevalla menestyksellä. Joskus liikkeet tulee tosi napakasti, mutta tänään oli taas vähän hiipimistä. Pitää olla tarkkana...

Kaikenkaikkiaan oli kyllä ihan mukavaa ja loppusaldo jää rutkasti plussan puolelle. Käveltiin vielä metsän kautta kotiin ja aurinko paistoi lämpimästi. Huomiseksi onkin sitten suunniteltu kaupunkikävelyä.

365713.jpg