Meillä on vähän nuo ryhmissä tokottelut olleet tauolla..... viime perjantaina Maijan treenit jäi väliin ja maanantaina Karkin. Tänään on kyllä tarkoitus mennä MP:n kanssa hallille, vaikkei meillä ohjattuja olekaan. Ollaan me tehty jotain pikkujuttuja kotona, mutta vähän ollaan laistettu.

Viime lauantaina ennen Pietariin lähtöä ehdin käydä Karkin kanssa omalla vuorolla hallilla. Tehtiin viikolla ollutta rataharjoituksen pätkää, 3 hyppyä ja putkeen, jonka suu oli vähän hankalassa kulmassa. Otettiin myös 6 kepin pujottelua, keinua, A:ta ja puomia. Ei mitään ongelmia.

Keskiviikkona oli sitten taas ohjatut agilityharkat. Tehtiin kolmea rataharjoitusta, joissa pakkovalssattiin ja tvistattiin..... :). Esteiden numerot on taas suoritussuunnasta vasemmalla.

Tällä ekalla radalla koira otettiin vastaan 3-hypyn takaa ja pakkovalssin kautta vietiin yli ja putkeen. Ekalla kerralla Koo meni ekasta keppivälistä ohi, mutta sitten sujui.

1475501.jpg

Toisella radalla tvistattiin 3-hypyn etupuolella. Jälleen ekalla kerralla puomi vähän hidas, mutta toisella kierroksella siihenkin saatiin vauhtia.

1475502.jpg

Kolmannessa harjoituksessa putki oli A:n alla ja putken suu "piilossa". Tässä tuo numero on väärällä puolella putkea kun ei mahtunut vasemmalle :). Koiran mentyä putkeen muutama askel taaksepäin ja sitten vasta eteen.

1475506.jpg

Kahden ekan radan aika harjoiteltiin itsenäisesti A:n löytämistä. Eli 5-hypyltä A:lle putkenpäiden välistä. No problem.

Niin, joo, sehän pitää mainita, että Gööttilehdessä 1/2008 oli mun kirjoitus kasvattajapäivistä. Ja vuoden gööttikisassa Karkki oli vuoden näyttelygööttilistalla 6. ja Maija oli vuoden pentugööttilistalla 10. Karkin pisteet (41p.)  tuli siitä, että se oli v. 2007 2 x ROP, 1 x VSP, 2 x PN2 (5 parasta tulosta lasketaan). Ja Maija sai pisteensä kolmesta pentuluokasta :).

Sunnuntaina pitäisi sitten näkyä Jyväskylässä molempien koirien kanssa :)

Ulkona on mitä ihanin auringonpaiste!
Hyvää viikonloppua kaikille!!!!!!

Ja hurjasti synttärionnitteluja 3-vuotiaalle Ricolle!!!