Uutispipanoita taas Kompiaisesta :)

Kamu on käynyt terveystarkeissa. Silmät ja polvet on tutkittu terveiksi ja terveeltä se luustokin näytti. Viimeaikaisten väärinarviointien vuoksi emme nyt kuitenkaan arvaile sitten yhtään mitään lonkista emmekä selästä, mutta kyynärnivelet kyllä näyttivät siltä, että onhan niiden oltava 0/0. Odotellaan nyt kuitenkin varmuuden vuoksi ne Kennelliiton viralliset lausunnot.

Messarissa on eilen ja tänään esiintynyt Dodii ja tänään myös siskonsa Viima. Eilen Dodii oli Saija Juutilaisen kehässä erittäin hyvä ja tänään norjalaisen Marianne Holmlin kehässä erinomainen. Arvostelut olivat oikein mukavat! Viima oli erittäin hyvä varsin hauskalla arvostelulla :).

Zipe täytti eilen itsenäisyyspäivänä puoli vuotta! Korvakoirasta on tullut iso tyttö <3 (ja varsinkin niistä korvista...)

Vilistä on tullut isä. Kaikki ei mennyt ihan niinkuin Strömsössä, jos nyt näin kulunutta sanontaa voi käyttää, mutta yksi poika Viltsulla on. Lisää asiasta löytyy Jorsakin kennelin sivuilta. Onneksi alustavien tietojen perusteella ei ole ollut kyse mistään tulehduksesta, herpeksestä tai bruselloosista, mutta odottelemme vielä EVIRAn tarkempia tuloksia.

2014-12-06%2020.12.46.jpg

Viikonlopun kähkäysannoksesta ovat vastanneet Zipe ja Milli. Tädit MP ja Bee osallistuivat myös sillee sopivasti. Rouva Koo pahoitti taas mielensä ja poistui toiseen huoneeseen :).