Kaikenlaista on taas tapahtunut, on vaan ollut muka niin kiire, ettei ole ehtinyt päivitellä mitään.

Ipanat täyttävät ylihuomenna jo 4 kk ja Hyypiöt täyttävät tänään 9 kk!! Junioreja jo :)  Tässä tämä viiden tyttären äiti ottaa rennosti <3

Zipe%20nukkuu%2020.5.19.jpg

Näyttelykevään säät ovat olleet tuttuun tapaan vähän vaihtelevia. Kaikkea lumi- ja räntäsateesta tuuleen ja auringonpaahteeseen. Perinteisesti sitä on käräytetty pärstä Piteån NATissa toukokuun puolivälissä. Nyt se tapahtui viikkoa aiemmin Seinäjoella.

Raahessa 5.5. Kompiaisia edusti Rurik Hannan kanssa. Hienosti Kirsi Honkasen kehässä ROP.  Jossain vaiheessa satoi lunta niin, että piti teltassa siirtää pöytää takaseinää kohti, ettei paperit kastu. Juu, en ollut kirjoittamassa Honkasen kehässä, en todellakaan.

Rurik%20ROP%20Raahe%205.5.19.jpg

Maisa ja Bella ovat reissanneet Iisalmessa, Lestijärvellä ja Seinäjoella.

Iisalmessa 12.5. tuomarina oli Eva Liljekvist Borg Ruotsista. Maisalle KP ja ROP-pentu ja Bella ROPVET. Ja olihan niin maan perusteellisen kylmä! Vettä tuli ja tuuli oli jäätävä. Jäi vaihtamatta hameeseen...

Lestijärvellä 18.5. Hannu Talven kehässä tytöt olivat kahdestaan, Maisa 2 päivää vaille 9 kk ikäisenä. Maisalle taas KP ja ROP-pentu, Bella ROP ja ROPVET. Sää oli onneksi ihanan kesäinen, lämmintä ja mukavaa oli olla kehän laidalla. Nyt on Maisan pentuluokat käytynä ja seuraavaksi sitten junioriluokkaan. Saadaankohan me noita siskolikkoja kans mukaan...

Bellan%20ja%20Maisan%20ruusukkeet%20Lest

Seinäjoen ryhmiksessä 19.5. Tanya Ahlman-Stockmari tuomaroi göötit ja Bella oli ROP ja ROPVET. Varmaankin ensimmäinen ihan oikea hellepäivä tälle kesää. Ja pitihän se tosiaan sitten kärväyttää naama.

Bellan%20ruusukkeet%20Sein%C3%A4joki%201

Pikkuinen Viima kävi Rauma Showssa 19.5. ja oli hienosti ruotsalaisen Karl-Erik Johanssonin kehässä PN3!!!! Arvostelu oli vallan mainio, olen ylpeä!.

Messi kävi sekä Tampereella NORDissa 4.5. että Seinäjoen ryhmiksessä 19.5. olemassa erinomainen. Tuomarina Tampereella oli Christine Rossier Sveitsistä.

Bessi kävi lonkkakuvissa ja tulokset ovatkin jo Koiranetissä. Kiitos Piia, kun veit Bessin kuviin! Nyt on koko Gääpiö-pentue kuvattu ja pentueessa on Jade A/A, Iitu ja Nipsu B/B ja Lycka ja Bessi C/C.

Kompiaisista on nyt yhtä vaille kaikki kuvattu! Kiitos kaikille kasvatinomistajille <3.

Sanna ja Mörkö saivat 19.5. viimeisen agilityn yksilö-SM:iin tarvittavan nollan ja nyt pääsen taas jännittämään livestreamin äärellä sekä heidän että Ninnin ja Dodiin menoa. Aika huikeeta, taas kaksi Kompiaista mukana SM-kisoissa!

M%C3%B6rk%C3%B6n%20nolla%20ja%202%20sija

Mitäs sitten? Unohtuikohan nyt jotain...

No, joitakin näyttelyreissuja luonnollisesti on vielä luvassa tälle kesää. Lähinnä olen ilmoitellut Maisaa ja Bellaa.

Ja sitä Fannin juoksua me odotellaan edelleen...