Kaikenlaista on taas tullut puuhasteltua....

Torstain ohjatut tokoharkat antoi toivoa - ehkä tästä joskus vielä tulee jotain.... otettiin ohjatusti hyppy ja liikkeestä seisominen ja itsenäisesti seuraamista. Nyt on "yli" -sana hyväksytty täysin käyttöön eikä pysähdyskään ollut enää niin vino. Eli edistystä :). Liikkeestä seis oli napakka, kunhan vain itse pidin käteni kurissa. Pienikin sormien heilautus ja Karkki lyö maihin. Eli harjoitusta itselle lisää!!! Omatoimiset seuraamispätkät oli mielestäni aika hyviä. Karkki oli terävä ja piti hyvin kontaktin. Olen tyytyväinen :)

Perjantaina palautimme hoitolapsemme Otson. Tässä tytöt lähdössä saattelemaan setä O:ta kotiin.
(Otsosta tämän kuvaamisen kanssa meni kauan ja se päätti ottaa tirsat ootellessa....).

1020616.jpg

1020602.jpg

Lauantaina Maijalla oli nätöharkat omalla hallilla. Paikalla oli neljä koiraa. Maikkuli matkusti harkkoihin pyörän korissa mennen tullen :) Taisi nauttia vauhdin hurmasta :). Harkat meni ihan hyvin. Vähän vielä kurkottelee namia liikaa, mutta kun on aina nälkä......

Sunnuntaiaamuna käytiin sitten omalla treeniporukalla hallilla harjoittelemassa agilityä. Otin Karkin kanssa puomia, Aata ja keppejä. Puomille saatiin hyvin vauhtia, eikä Aakaan ollut kovin hidas. Kepeille Karkki haki itse rytmin, mistä olin tosi tyytyväinen. Teimme myös rataharjoitusta, mutta siitä ei ole nyt piirustusta vielä valmiina, lisäilen myöhemmin. Hauskaa oli taas, ei voi muuta sanoa :)

Maijalla oli eilen leikkikaveri kylässä, ystävättäreni Hannelen 11-kuinen cavalier-tyttö Lady. Maijalla vaan kun on nuo otteet vähän kuin jääkiekkoilijalla (eli runttaa, runttaa ja purista pillistä......) niin Ladya vähän hirvitti. Pientä leikinpoikasta saatiin kuitenkin aikaiseksi ja ulkona päästiin onneksi juoksemaan. Eiköhän se siitä, kun Maijakin huomaa, että kaikkien kanssa ei voi leikkiä ihan yhtä rajusti kuin setä O:n.

Tässä sitten vielä visainen. Siirtelin Karkin ruusukkeita paikasta toiseen ja huomasin, että yksi pieni eri-ruusuke on ilman paikkaa ja päivämäärää. Veikkaukseni on, että se olisi Raumalta toukokuulta. Muistaako joku joka oli siellä, että saiko sieltä tällaisen?? Kiitoksia jo etukäteen muistiavusta!!

1020623.jpg