.... huomaa, että kevätaurinko on alkanut paistaa kun kaikenlaiset hullut taas aktivoituu ja kyyt alkaa nousta esille piiloistaan...

Ei voi kuin ihmetellä, miten aikuisilla (jopa perheellisillä) ihmisillä on aikaa ja halua tonkia paskaa puolijulkisesti. Luulisi, että on elämässä muutakin. Tai sitten on oikeasti niin surullista, että muuta elämää ei ole kuin rypeä paskassa. No, se heille suotakoon, sillä sen he todellakin ansaitsevat.

Minulla on kolme ihanaa koiraa, jonka kanssa nautin harrastamisesta tai vain kulkemisesta metsässä. Säälittävää, että joillakin ihmisillä ne omat koirat eivät riitä, vaan pitää oikein etsimällä etsiä hämmennettävää. Alan uskoa, että nämä ihmiset ovat oikeasti ilkeitä, eivätkä he ansaitse koiriaan, koskapa nämä eivät heille tunnu mitään iloa tuovan.

Ja vielä huomautus yhdelle tällaiselle säälittävälle kyylle sinne komentokeskukseen. Ihmettele siellä yksinäsi, miten ystävyyttä voi näytellä. Ei sitä voikaan. Mutta sen voi pilata ja menettää omalla käytöksellään.

Viime kesänä kerättiin adressit.com -sivustolla adressia Kennelliiton sijoitussopimuksen pykälää, joka sallii pentujen vierottamisen 5-viikkoisina emästään, vastaan. Adressi on luovutettu Kennelliiton puheenjohtajalle, kasvattajatoimikunnan puheenjohtajalle ja Kennelliiton lakimiehelle. Tästä asiasta liikkuu sellaisia huhuja, että adressia ei olisi luovutettu. Paskapuhetta. Sille henkilölle, joka tätä huhua levittää tiedoksi, että mietipä miksi sinulle on vastattu niin kuin on vastattu?

Tuija

 

Ja arvatkaapa kirjoitinko tämän nyt kenenä?? Silmänisku