Viikonloppuna juostiin Karkin kanssa kolme rataa kumpanakin päivänä. Tuomareina olivat Eija Berglund ja Anders Bergkvist (Ruotsi) ja tuomariharjoittelijana Eevaliisa Pohjonen Eijan kaverina lauantaina.

Ensteksi onnittelut: Kaisalle ja Nemille sunnuntain hyppis-nollasta ja 3. sijasta, Minnalle ja Råtalle ties kuinka monesta palkintosijasta, Matille ja Lululle sunnuntain tripla-nollasta ja Kirsille ja mali-Tinolle noususta kolmosiin. Saana ja Tami menestyivät sunnuntaina hienosti, hyppikseltä saivat 0-tulokset ja sijoittuivat kolmansiksi. Jaana ja Ebba saivat myös hienon nollan! Onnea kaikille!!

Meidän suorituksista ei kyllä oikeestaan kannattaisi puhua yhtään mitään. Lauantaina ekalla radalla (ELP) täräytin pahki puomiin ja rullasin vasemman sääriluun päältä nahat. Vitonen ja yliaikaa. Toiselta radalta (AB) hylsy kun ohjasin keinulla väärin ja otin sen sitten uusiksi, ettei Koolle jää siitä vääriä ajatuksia. Kolmannelta eli hyppisradalta (ELP) hylsy, kun rata oli vissiin liian helppo ja päätin tehdä välistävedon sinne, missä sitä ei todellakaan olisi tarvinnut.... Mutta nää kaksi hylsyrataa olivat kuitenkin sujuvia ja me edettiin niissä mukavasti ja ehkämahdollisestijopa oltaisiin voitu ehtiä aikaan.

Sunnuntaina eka radalta (AB) vitonen ja yliaikaa. Puomin alastulon jälkeen oli kepit (alastulo osoitti about keppien keskivaiheille), joille sain Koon vähän liian tiukassa kulmassa eikä se mahtunut kääntymään toiseen väliin. Pyörittiin siinä sitten jonkin aikaa. Toisella radalla (EB) Karkki meinasi putken suulla (joka oli puomin ylösmenon vieressä), että "jos kerran alat törkkiä mua tonne putkeen, niin ihan tykönäs voit ryömiä sinne sellaista vauhtia kuin haluut....". Eli ei törkitä tästä lähtien.....  Kepeiltä oli tulla toinen vitsku, mutta Koo veti nenänsä niin nopeesti pois väärältä puolelta, että Eija ei nostanutkaan kättä vaan "pyyhki" vitosen pois. Vimpalla radalla (AB) sain ohjauksen pelittään ihan kohtuullisesti ja ne välit kun Karsu ei ollut putkissa me edettiin tosi mukavasti. Mutta putkissa se luultavasti rapsutteli korvaansa tai kaiveli nenäänsä tai jotain, ainakin ikuisuudelta tuntui se aika jonka se niissä vietti. Yliaikaa siis 4,10 sekuntia.... No, olihan se vähemmän kuin mitä me yleensä saadaan, mutta jos Koo olisi voinut ne putketkin mennä silleen normaalilla vauhdilla niin ehkä me oltaisiin saatu jopa nollatulos. Nyt vaan otti päähän.

Piti vielä lisätä tänne, että ne Tornion kentät oli tosi hyvät. Ainoo miinus oli ampiaiset, joita oli paljon! Karkki, joka rakastaa sisälläkin jahdata kärpäsiä, jahtasi niitä amppareita siellä tosissaan. Ei se ole oppinut mitään viime vuoden kesästä, jolloin sitä pisti amppari ja se näytti yhden illan tapiirilta...

637747.jpg

Kun jätin sunnuntaina ekalla radalla koiran lähtöön ja käännyin katsomaan sitä, niin siellä se iloisesti jahtasi ampiaista.... Onneksi lähti kuitenkin mukaan radalle :). Ja onneksi sitä ei tällä kertaa päässyt pistämään mikään!!!

Molempina päivinä Riitta ja Tarja olivat suureksi avuksi radan reunalla. Sain testata ohjausajatuksiani heidän kanssaan ja molemmat kannustivat ja muistuttivat jatkuvasti muutamasta pienestä ohjausjutusta, jotka maanantain harkoissa loksahti aika kivasti kohdalleen. Suurkiitokset molemmille!!! Ja onnittelut hienoista radoista!

Kiitokset vielä mukavasta viikonlopusta matka- ja kisaseuralaisille :)