Näin se pyörähti taas tämäkin (näyttely)vuosi käyntiin :), perinteisesti Kajaanin KV:sta. Ja tuomarimuutoksella aloitettiin... Tuomarina meillä oli Erja Nummen sijasta Maija Lehtonen ja 11 ilmoitetusta esitettiin 9. Mulla oli mukana Fanni ja Sirkka. Nää vois melkein nimetä Villin ja Milin jälkeen Team Törtöksi tai ainakin Ällitälliryhmäksi. On meinaan meno sellasta näiden kahden kanssa. Sirkka seisoo jokaikistä ihmistä vasten joka vaan tielle osuu ja Fanni on jokaikisessä repussa tai kassissa tai pussissa, mikä vaan sattuu olemaan ulottuvilla. Ja vähän kaikkee muutakin keksivät. No, ei tuu aika pitkäksi. Hyvin kuitenkin matkustavat, siinä ei ole mitään ongelmaa :). Yhtään ei olla harjoiteltu sitten viime kesän, joten vähän meinasi olla pylly kentässä jne., mutta ei se nyt niin vakavaa ole. Lisäksi Sirkka oli heittänyt ihan ilkosilleen.

Fanni esiintyi nuorten luokassa kahden muun kanssa ja tasaista EH:ta sai koko porukka. Fanni sijoittui näistä ykköseksi. Mä tykkään sen liikkeestä ihan tosi kovaa, se on sellaista kevyttä ja joustavaa ja matkaavoittavaa. Se varmaan jaksais jolkottaa koko päivän. Vaikka ei se kyllä viitsis :).

Sirkka oli nakupelleluokassa, mutta sai SA:n ja oli PN3 ja sai vara-cacibin. Siinä kun oltiin tuomarin eessä seisoksimassa, niin Fannikin ilmestyi paikalle. Se teki nyt toisen kerran sen, että tempasee puolikurkkarista näyttelyhihnasta ketjun poikki. No, ei tämäkään niin vakavaa ollut. Fanni kiinni ja palautus kehän laidalle ja jatketaan :). Kiitos kehän reunalle apukäsille ihan miljoonasti! Ja muutenkin kaikille kiitoksia mukavasta seurasta päivän aikana. Tällaista näyttelyissä käynti on parhaimmillaan.

Ja me todettiin moneen kertaan, miten mukavaa on, kun koirat ei tauotta räksytä. Hienosti olivat kaikki ja tulivat hyvin toimeen keskenään. Saa olla kyllä tyytyväisiä kaikki koiriinsa!

Eli tästä se nyt lähtee - maltillisesti, ei lapasesta :)

 

Tähän loppuun vähän Kajaani-tuloksia vuosien varrelta :)

2007 Karkki NUO ERI1 PN2 VARA-SERT VARA-CACIB

2008 Maija JUN ERI1 PN2 SERT

2009 Maija NUO ERI2

2010 Maija VAL ERI1 PN1 CACIB ROP

2011 Bella JUN ERI1 SA PN2 SERT

2012 Bella NUO ERI1 SA PN1 SERT CACIB ROP

2013 Assi JUN ERI1 SA PN2 SERT, Rudi JUN ERI1 PU2 VARASERT, Mörkö JUN ERI2, Ukko JUN EH3, ROP-kasv.

2014 Vili NUO ERI1 SA PU1 SERT CACIB ROP, Milli NUO ERI1, Rudi AVO EH1, Ukko AVO EH2

2015 Milli AVO ERI1 SA PN2 VARA-SERT CACIB, Rudi AVO EH1

2016 Viima AVO EH1

2017 Rurik JUN EH1, Fanni JUN ERI1, Sirkka AVO EH1

2018 Fanni NUO EH1, Sirkka VAL ERI1 SA PN3 VARA-CACIB

En minä nyt kauhean tyytymätön voi olla :)