Olihan taas sellainen aktiiviviikonloppu :)

Lauantaina kävimme Zipen kanssa mutkan Piteån kansallisessa näyttelyssä. Kehään oli ilmoitettu irlantilaiselle Ann Long Doylelle 11 gööttiä (olikohan Piteån toukokuun ennätys?), mutta kahdeksan vain esitettiin. Mörkön molemmat tyttäret esiintyivät pentuluokassa ja olivat aivan ihastuttavia, reippaita, iloisia pikkuneitejä. Molemmille KP ja Lisa oli ROP-pentu. Avoimessa luokassa Zipelle ERI2 ilman SA:ta. Tyytyväinen olen kyllä Zipen näyttelysaldoon tähän asti, kun joka näyttelystä se on saanut vähintään ERIn. Kivahan se SA:kin on, mutta ei itsestäänselvyys tänä päivänä.

Sunnuntaina sitten jalostustarkastettiin meidän laumasta Assi (K. Bikkasen Hiano), Sisu (K. Bienoinen Yllätys), Sirkka (K. Disainia Arkeen) ja Zipe (Knalletorpets Zippelina). Lisäksi oli vieraita kolme. Tällaiseksi minitarkiksi tämä kutistui sitten peruuntumisten vuoksi, mutta eipä se haitannut. Saatiin tarkattua koirat tässä meidän pihassa ja näppärästi sujui kaikki. Suurkiitokset Iris Kaimiolle, joka tuli tarkastamaan koirat sekä Tanja Tolvaselle kuvaamisesta ja Merja Heikkiselle sihteerinä toimimisesta.

Sisu

6.%20Kompiaisen%20Bienoinen%20Yll%C3%A4t

Assi

2.%20Kompiaisen%20Bikkasen%20Hiano.jpg

Zipe

4.%20Knalletorpets%20Zippelina.jpg

Sirkka

1.%20Kompiaisen%20Disainia%20Arkeen.jpg

Assi, Sirkka ja Zipe saivat kokonaisarvosanan Erittäin hyvä, hyväksytään jalostukseen ja Sisu oli Erinomainen, hyväksytään jalostukseen. Nyt on sitten yhtä vaille kaikki Aat, Beet ja Ceet jalostustarkastettu. Deet ovat jo hyvinkin tarkki-iässä nyt ja Eet sitten vuoden kuluttua. Olen tosi tyytyväinen ja iloinen siitä, että näin hyvin on kasvatteja jalostustarkastettu!

 

Sunnuntaina Elisa ja Viima (K. Draamaa Tarjolla) tekivät kaksi hyväksyttyä rallytokorataa, 80p ja 94p. Todella hienoa!! Onnea kovasti, tytöt <3

Nina ja Tuisku (K. Erityisen Toivottu) kävivät Keuruulla Marianne Holmin kehässä tuloksella JUN ERI1. Arvostelu oli oikein mallikas ja siitä on hyvä jatkaa!

Erika ja Ponku kävivät mätsärissä ja tuloksena jälleen hieno sijoitus, punaisen nauhan saaneiden pienten aikuisten 4. Onnea! (kuva Tuija Säärelä)

Ponku%20m%C3%A4ts%C3%A4riss%C3%A4%2029.5

Fäffien silmäsairausmarkkeritestituloksetkin tulivat (MyDogDna-passit) ja pennuista Iita (K. Fantastista Menoa) on AA ja muut AG. Milliä ja Jaloa ei ole (vielä) testattu. Mutta koska pentueessa oli yksi kuollut pentu, jota luonnollisesti ei ole testattu, niin vanhemmista ei voi vetää mitään johtopäätöksiä. Tai minä en ainakaan sille linjalle lähde. Odotetaan siis testitulokset.