… nyt olisi siis tarkoitus aloittaa ihan oma blogi….

Blogissa kerrotaan siis Karkin elämästä. Karkki eli Karsu, Kansu, Karamelli jne. syntyi 10.2.2005, siskoja on viisi – Dona, Hippa, Kaisa, Kamu ja Kumma – ja sitten on velipoika Suti.

Karkista piti tulla Kerttu. Nyt 15-vuotias poikani Iiro ilmoitti, että ei kyllä ala sitten mitään kerttuja huutelemaan tuolla ulkona ja niin Karkista tuli Karkki. Tuossa meidän kujalla asuu yksi setä, joka kutsuu Karkkia Kompiaiseksi, mikä siis on Oulun murretta ja tarkoittaa karamelliä. Niin, me asumme Oulussa. Tänä vuonna olemme oppineet, että kaikki paikat, joissa järjestetään näyttelyitä, ovat kaukana Oulusta (heh heh). Karkin perheeseen kuuluvat Iiron lisäksi Veera 12 v. ja Eero 9 v. sekä minä, äiti, Tuija, XX v. joka olen päävastuussa tästä blogin päivittämisestä. Nuo muut vaan hästää…

Tähän väliin on varmaan syytä laittaa kuva Karkista….. Tämä kuva on otettu kesällä 2005 eli neiti on n. 5 kk:n ikäinen.

321911.jpg

Niin, näyttelyt…..

Karkista piti tulla lähinnä lenkkikaveri minulle ja hellittävä lapsille. Kiinnostusta oli kyllä alusta asti esim. tokoon ja agilityyn jne. mutta olin aika epärealistinen sen suhteen miten työhommat sujuisi sinä ensimmäisenä koiravuonna. Tein 2005 maa- ja metsätalousministeriölle valtakunnallista ilveksen hoitosuunnitelmaluonnosta ja olin aika kiireinen. Karkki onneksi huolehti emännän ulkoiluttamisesta, mutta paljon muuhun ei sitten ollutkaan aikaa.

 

Kesällä matkustettiin sitten junalla erkkariin Keravalle ja emäntä hurahti hommaan täysin… En olisi ikinä uskonut…

Toinen mistä ollaan innostuttu on toko. Meillä on ollut viime keväästä lähtien epäsäännöllisesti ns.  gööttitokoa, jossa "privaattikoutsi" Elina on kärsivällisesti opettanut meille tottisjuttuja. Ja sitten ollaan käyty Oulun seudun kennel- ja agilityseuran (Oulun seudun KAS) mölliryhmässä syksy. Toivottavasti keväällä päästään alokasryhmään. Halli on tuossa n. 20-30 minuutin kävelymatkan päässä, joten sinne on ihan mukava köpytellä harkkoihin. Karkki tuntee reitin ja tietyn risteyksen jälkeen mennään sitten neliveto päällä, ettei halli vain ehdi kadota minnekään. Ja jos edellinen ryhmä ei ole vielä lopettanut, niin siinä sitten lauletaan oven takana että "tulkaas jo pois sieltä, että minä pääsen reenaamaan".

 

Tällä hetkellä Karkin parhaat kaverit ovat Turpeisen Susannan Otso (Konnunkodon Elendil) sekä Tolvasen Tanjan Rico (von Sarisheim Avec my Ricco). Otson kanssa harrastetaan ns. otsopainia, jossa tarkoituksena on saada poika selälleen ja sitten istua päälle…

 

Tässä kuva otsopainin lopputilanteesta.

320978.jpg

Ja tästä me sitten jatketaan aina kun jotain tapahtuu. Ja varmaan vaikkei oikein mitään tapahtuisikaan... Tervetuloa mukaan!