Kompiaisten vuosi lähenee loppuaan. 


Kulunut vuosi oli menestyksekäs vuosi koirasuunnasta katsottuna. 

(kuva Susanna Turpeinen)

 

Bella

kävi näyttelyissä Kajaanin, Vaasan, Rovaniemen, Kokkolan, Oulun (2x) ja Tornion KV-näyttelyissä ja Ruoveden, Kemin, Limingan, Siikajoen ja Rovaniemen ryhmiksissä sekä erkkarissa Kaarinassa (huh, tulikohan tuossa nyt kaikki...). Tuloksena oli kaikista näyttelyistä vähintään ERI ja vain kolmessa näyttelyssä SA jäi saamatta. Kahdeksan sertiä, kaksi vara-sertiä, 3 cacibia, yksi vara-cacib sekä yksi VSP-sijoitus ei ole hullumpi saavutus. 

(kuvassa Bee viime talvena, kuva Susanna Turpeinen)

(kuvassa Oulun kv:ssä Anneli Sutelan arvosteltavana, kuva Satu Lampila)

Bella kävi myös paimentamassa, hyvää paimennustaipumusta osoittaen :)

Terveystarkeissakin käytiin, lonkat C-C, polvet ja kyynärnivelet 0-0 ja selkä terve (virallinen lausunto).

Karkki

kävi näyttelyissä kaksi kertaa, Ruoveden ja Siikajoen ryhmiksissä ja oli jälkimmäisessä ROP.

(kuva Susanna Turpeinen)

Karkki osallistui agilityssä Active Dogsin SM- ja piirinmestaruusjoukkueisiin sekä gööttimestaruuksiin. Piirinmestaruuksista tuli joukkuekultaa (nollarata) ja SM-kisoissakin tehtiin puhtaat radat, samoin rotumestiksissä. 

(kuva Sari Eskelinen)

Kesällä Koo osallistui gööttiyhdistyksen joukkueessa tokon SM-kisoihin voittajaluokassa, mutta ei saanut tulosta. Myöskään gööttimestaruuksissa tulosta ei tullut. Hällä väliä :)

(kuva Anni Tammisto)

 

Maija

kävi neljästi näyttelyssä, Kajaanin, Rovaniemen, Kokkolan ja Oulun KV-näyttelyissä. Näistä yhdessä se ei saanut SA:ta, kahdesta tuli vara-cacib ja yhdestä se viimeinen cacib, jonka jälkeen MP saikin sitten C.I.B-tittelin.

Maija jalostustarkastettiin keväällä 2011 arvosanalla Erittäin Hyvä (kuva Kirsi Hotanen).

Agilityradoilla MP kävi vain kääntymässä, sen sijaan tokossa saatiin vihdoin se viimeinen avoimen luokan ykköstulos ja MP sai TK2-koulutustunnuksen.

(kuva Susanna Turpeinen)

 

Nila

Meillä oli ilo saada laumaan alkukesästä Nila, joka on ollut Bellalle oiva leikkikaveri.

Nila jalostustarkastettiin Maijan kanssa samassa tarkastuksessa, niin ikään arvosanalla Erittäin Hyvä.

(kuva Kirsi Hotanen)

 

Ässä ja Taavi 

Meidän vampyyripojat voivat hyvin ja ovat kasvaneet komeiksi nuoriksi miehiksi.

Ässä kävi kahdesti näyttelyssä ja oli sekä erinomainen että erittäin hyvä.

 (kuva Maj-Len Påfs)

(kuva Matti Partanen)

 

Pentuja ei Kompiaisen kenneliin vuonna 2011 valitettavasti saatu, mutta toivottavasti vuosi 2012 korjaa tilanteen. Suunnitelmat on selvät sekä Maijan että Nilan kohdalla, saa nyt sitten nähdä miten ne toteututuvat vai toteutuvatko ollenkaan. Myös Bellan osalle on suunnitelmia tehty. Suunnitelmista lisää kun asiat nytkähtävät eteenpäin :).

Tänäkin vuonna on peuhattu tuttujen koirakavereiden kanssa. Kiitoksia kuluneesta vuodesta Susannalle ja Tanjalle, sekä Otsolle, Ettalle, Ricolle, Avalle ja Cillalle mukavista ja vauhdikkaistakin lenkeistä!

(kuva Tanja Tolvanen)

 

(kuvat Susanna Turpeinen)

 

Kompiaisten emäntä kävi tekemässä parissa näyttelyssä kehäsihteerihommia, sai tunnistusmerkitsijäoikeudet ja sirutti pentusia, kävi kasvattajan jatkokurssin ja teki lopputyön hyväksytysti. Ensimmäinen vuosi rotujärjestön sihteerinä  ja useammas vuosi jalostustoimikunnassa on takana. Kaikin puolin on hyvä fiilis kuluneesta vuodesta :)!

Oikein hyvää Uutta Vuotta 2012 kaikille Kompiaisten ystäville, kavereille ja tuttaville!