Eilen tuntui ihan joululta.... postissa tuli kaksi mukavaa pakettia, joista yhdessä oli tällainen

1637857.jpg

Lintukirja on vuodelta 1945 ja sen sivulla 191 oli seuraavanlainen teksti (koskien harmaata paarmalintua, nyk. harmaasieppo): Lento. Lento näyttää kevyeltä, vaikka ei erityisen taitavalta. Sitä voisi nimittää liehuvaksi laukaksi. Matkalennossa muodostuu suuria spiraalikaaria.

SUURKIITOKSET Uma!!! Kirja on oikea aarre ja olen aivan mykistynyt siitä, että lähetit sen minulle. Tuo meille osoitettu lentokappale on varmaankin Karkin ja mun nykyistä menoa, suht. kevyttä mutta ei kovin taitavaa vielä :). Ratamatkallamme suoritamme erilaisia kaaria, todennäköisesti myös spiraalin muotoisia :). Takakannen paperisen suojuksen alta löytyi sitten vielä 20.5.51 päivätty havaintolista, jonka oli allekirjoittanut koululainen V. Sintonen, III lk. !! Upea lahja, kiitos, kiitos, kiitos!!

Toinen paketti tuli Kirstiltä. Kirstiin ja hänen snautsereihinsa tutustuin Liettuan näyttelyreissulla. Kirsti kuvasi Karkin ja mun radat lauantaina ja sunnuntaina ja oli sitten tehnyt niistä aivan upean DVD:n mulle. Siinä on etusivukuvana palkintojenjako ja sitten alla neljä valikkoa, kisa B, kisa C jne. Aivan upea ja hieno ja miten Kirsti olikin nähnyt vaivaa sen tekemisessä. Illalla katselin niitä suorituksia moneen kertaan (opettavaista!!!) ja mietin, miten pienestä se voi olla kiinni ja miten tarkkana saan olla..... Myös Karkki ja Maijakin istuivat ratoja katsomassa sohvalla päät hassusti kallellaan puolelta toiselle keikkuen ja varsinkin Maija tuntui olevan tohkeissaan koirien haukusta joka kuului taustalta. Vähän väliä piti käydä takapihalla tarkistamassa, että kuka sinne on tullut :). Kiitos Kirsti DVD:stä. Se on hieno!!

Eilen olikin sitten tälle keväälle viimeiset agilityharkat. Tehtiin kahta rataa, mukana tällä kertaa myös okseri, pöytä ja sarjaeste. Juotiin siinä harkkojen lomassa myös nousukahvit ja fiilisteltiin muutenkin :). Kiitos kuluneesta vuodesta Mikolle ja Marille myös!!! Jatketaan elokuussa :)

Maijakin kunnostautui eilen.... oltiin lähdössä Karkin kanssa harkkoihin ja Matti tuli hakemaan mut kotoa, kun oli kakkua yms. kannettavana. Pääsin autoon istumaan kun Matti huomasi peruutuspeilistä vilahduksen auton takana..... Neiti MP, Yön Musta Pantteri, suuri siekailija Maija Poppanen, kaikkien SpiderDogien SpiderDog oli tyhjännyt namilelunsa (puinen dogtornado) noin 10 sekunnissa ja hypännyt ulko-ovea vasten ja saanut kahvasta väännettyä oven auki..... Onneksi Matti näki sen, tiedä mitä olisi tapahtunut jos MP olisi laukkonut auton perässä tielle.... Ja vähänkö se protestoi kun kuskasin sen takasin sisälle.... Illalla kun katseltiin tuota DVD:tä se lisäksi hyppäsi 50-luvulta olevan nojatuolin selkänojalle keikkumaan. Selkänoja on n. 2,5 cm leveä, joten se joutui todellakin tasapainoilemaan siinä..... Mikähän harrastus tälle huimapäälle olisi sopiva? Laskuvarjohyppy, syvänmerensukellus, paljain tassuin kiipely Grand Canyonin seinämillä?? Mistähän löytyisi sille ohjaaja joka veisi sitä.....