Oltiin eilen illalla Karkin kanssa KASsin epävirallisissa agilitykisoissa kokeilemassa taas miten meillä tuo agiliito sujuu. Ja sujuihan se :), varsinkin koiralla. Ohjaaja voisi kyllä tarkistaa ohjaamisensa.

Ekaksi ilmottauduimme mölliradalle. Karkki meni ihan älyttömän hyvin ja varsinkin kontaktit oli aivan loistavia. Radalla oli mm. pöytä, jonka Karkki suoritti hienosti. Pöydältä putkelle varmistelin vähän liikaa, että saan sen oikeasta päästä sisään ja irtoaminen ei sitten ollut niin täydellistä. Tuomarin mielestä koskin koiraan kaksi kertaa, kerran putkella ja kerran An alastulossa (itse en kyllä huomannut), joten siitä 10 virhettä. No, voitettiin silti (1/11).

Mölliratapiirros on tässä. Logiikka on se, että numero on aina tulosuunnasta vasemmalla, kun en jaksa niitä nuolia nyt tänne värkätä.

1390161.jpg


Koska Karkki meni niin tosi hyvin, päätin sitten ilmoittaa sen 1-luokkaan kans. Kontakteilla päätin pysyä niin kaukana koirasta, ettei varmasti näytä siltä, että kosken siihen :). Radalle lisättiin keinu ja kepit. IIIK kävi mielessä. Keinun kanssa ei mitään ongelmaa, siitä putkeen tosi hienosti ja putkelta kepeillekin muuten hyvin, mutta itse ohjasin vähän epätarkasti ja Karkki meni toisesta välistä sisään. Otettiin alusta ja Karkki pujotteli virheettä loppuun (itse juoksin gorilla-asennossa vieressä :)). Muurin jälkeen käänsin itseni puomille liian nopeasti ja Koo joutui selän taakse ja tuli mun mukana ohi yhdestä hypystä. Eli omaa huolimattomuutta taas. Tältä radalta kans se 10 virhettä, mutta voitettiin sillä (1/8).

1-luokan rata oli tällainen.

1390162.jpg

Kaikenkaikkiaan oli aivan mahtavaa mennä tuon koiran kanssa radalla kun se oli niin innoissaan ja toisaalta teki tosissaan. Ennen ratoja otin hallilla seuraamista ja sekin oli oikeesti jotain ihan muuta kuin maanantaina. Joten tällä hetkellä on varsin euforinen olo!!! Ihana Koo!!