Tässä taas vähän kaikkea :)

Ilon selkä kuvattiin joulukuun alussa ja se on kaikilta lausutuilta osiltaan terve eli LTV0, VA0, SP0 ja IDD0. Ilo on nyt terveystarkastettu kokonaan ja hyvältä näyttää tulokset. Kiitos, Kaisa!

Dodii, Ilo ja Mörkö on virallisesti mitattu ja kisaavat edelleenkin miniluokassa. Siellä 33-34 cm taisivat olla kaikki kolme.

Ilon, Niilan, Rurikin, Lyckan, Fannin ja Millin silmätulokset on nyt Koiranetissä ja nuorimmaisten polvet myös. Kaikkien silmät siis ok, Millillä se yksi ripsi. Ja polvet ok myös.

Hulan MyDogDna-passi tuli ja markkeritestitulos on AG ja DNA-testi "clear". Hula kantaa valkoista väriä, mutta ei pitkää karvaa. Mielenkiintoiset tulokset, tätä ennen on vissiin ollut yksi koira, jolla on markkeri/DNA-testin tulos tällainen.

Nokkonen kävi Messarissa, lauantaina PMV-17:ssa, jossa tuomarina oli Klaus Strack Saksasta. Nokkosen arvostelu ei kerro, miksi se sai päivän ainoan EH:n, ja vähän on meinannut olla vaikea sitä nikottelematta niellä, mutta pelin henki on tämä ja ken leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön :) :). Nokkonen on edelleen oma ihana itsensä <3

Tässä vuoden viimeiset uutiset, nyt rauhoitutaan odottamaan joulua!