Näyttelyvuosi korkattiin perinteisesti Kajaanin KV:lla. Viime vuonna kirjoitin tästä perinteestä enemmänkin tarinaa, joten en viitsi nyt toistaa sitä :). Todetaan siis vaan, että tästä on tullut meille jokavuotinen juttu. Pieniä Berliininmuuri/desinfiointi-hässäköitä tämä meille aiheutti Donddujen takia (kuten Messarikin), mutta vähän suunnittelemalla onnistuu. Onneksi nyt on pakkasta ihan reilusti, joten mm. kaikki kamppeet jätettiin yöksi ulos.

Kajaanissa tuomarina oli Marja Talvitie, gööttejä ilmoitettu 11 ja kaikki paikalla.

Nuorten luokassa esiintyivät VIli ja Beikoista Ukko ja Rudi, ja junnunartuissa Milli. Kaikki esiintyivät taas hyvin ja reippaasti kehässä. Vähän  liiankin reipasta oli meno aluksi, sillä tuomari käski meitä hiljentämään vauhtia. Kävellen kyllä mentiin, mutta liian lujaa. Joten sitten hidastettiin vauhtia ja niin oli parempi.

Vili sai ERIn ja SA:n ja voitti luokkansa. Se voitti myös paras uros -luokan ja sai näin ollen kolmannen sertinsä sekä ensimmäisen cacibinsa ja näin lähti Vilin cacibkello tikittämään. Ja kun kukaan nartuista ei tänään saanut SA:ta, Vilistä tuli suoraan myös ROP. Kiitos Sanna ja Kai Vilin tuonnista taas :).

My warmest regards and thanks for this wonderful little fellow I send to Switzerland. It's always so nice to show him because he is so happy and so full of life wherever we go.

Rudi ja Ukko saivat EH:n ja Rudi tuli toiseksi ja Ukko kolmanneksi. Kiitos Salla ja Niko ja Mari kun toitte pojat Kajaaniin!! Hienosti menitte, Salla ja Mari, kehässä. Saatte olla tosi tyytyväisiä itseenne ja koiriinne!

Milli oli ainoana junnuluokassa ja sai ERIn ja mukavan arvostelun. Kiitoksia Tellulle ja Timolle Millin kuskaamisesta :).

Vili

"Erittäin hyväntyyppinen, edestä niukasti takaa hyvin kulmautunu, hyväpäinen poika. Hyvä eturinta ja runko. Oikein kiinnittynyt, tiukasti kiertyvä häntä. Hyvä karva ja liikkeet." NUO ERI1 SA SERT CACIB ROP

Ukko

"Hieman takaa töpöttäen liikkuva lanneosaltaan pitkä, selkäänsä sekä liikkeessä että seistessä köyristävä, hieman kevytrunkoinen uros. Pää saa kokonaisuudessaan vahvistua. Hyvä karva, mutta ei täydessä turkissa. Tarvitsee aikaa." NUO EH3

Rudi

" Vielä kovin kevytrunkoinen ja ilmavan vaikutuksen tekevä. Hyvä pää. Lyhyt pysty olkavarsi. Eturinta saisi olla selvempi. Riittävät takakulmaukset. Ei täydessä turkissa, mutta hyvä karvan laatu. Liikkuu edestä leveästi ja hieman lyhyellä askeleella." NUO EH2

Milli

"Erittäin hyvä tyyppi. Hyvä pää. Riittävä eturinta, mutta lyhyt pysty olkavarsi.ja kovin löysät kyynärpäät. Hieman lyhyt lantio. Polvikulma saisi olla selvempi. Oikea karvan laatu, mmutta kovin niukassa turkissa. Liikkuu hieman löysästi edestä ja töpöttäen takaa. Tarvitsee aikaa." JUN ERI1

 

Ja jälleen kerran oli niin mukava tavata uusia gööttejä ihmisineen siellä kehän laidalla. Ja mukava oli tavata vanhojakin tuttuja näissä samoissa merkeissä (vaikka ette te Sutun Sonja ja Kertun Kati mitään vanhoja ole :) ).