Aivan järkyttävää miten aika menee! Kaikenlaista tässä on touhuttu Beikkojen kanssa, pentuja on pyöritellyt ja niiden hampaisiin on tutustunut monet ystävät ja kaverit. Beikot on pentutestattu ja kennelneuvojakin kävi niitä ja niiden oloja katsomassa heart.  Pennut ovat ulkoilleet takapihalla - niin omalla kuin naapureidenkin  yes. Onneksi säät ovat sallineet ulkoilun lähes joka päivä, ihan kovimmalla kaatosateella on kylläkin pysytelty sisällä.  Nila antaa pentujen imeä vielä kerran vuorokaudessa. Onhan se vähän koomista kun ei ne Beikot oikeastaan enää mahdu edes imemään. Sen verran sitä maitoa sitten vielä kuitenkin tulee, että välillä pitää mamman omaa oloa helpottaa. Ja onhan tässä pantoihinkin totuteltu.
Ensi viikolla on sitten virallinen eläinlääkärin tarkastus. Epävirallisesti on katsottu kaikilta pojilta kulkuset (löytyy kaikilta kaksin kappalein) ja muutama purentakin vilkaistiin eläinlääkärin kanssa pikaisesti päätöksentekoa helpottamaan (kaikilla näyttäisi purentakin olevan kunnossa!).

Seisomakuvatkin on otettu (kiitos Elinalle avusta taas smiley). Pennut olivat ensimmäistä kertaa näyttelypöydällä kuvia otettaessa, jotakuta saattoi vähän jänskättää... Näissä seisomakuvissa pennut ovat siis 7-viikkoa.

Ja tässä he ovat

Kompiaisen Bäivän Paras eli Ekavekara eli RudiK. Bikkuinen UkkoK. Baras Kaveri eli Rautiainen eli Timppa eli MörköK. Barhaat Korvat eli Bartok Suurenmoinen eli Late LautasantenniK. Bienoinen Yllätys eli Ylläripylläri eli SisuK. Bohjoista Voimaa eli PVK. Bitkään Odotettu eli KettunenK. Bikkasen Hiano eli Assi