Viikonloppuna olikin monenlaista tapahtumaa eri puolilla Suomea, oli näyttelyitä, paimennusta, jalostustarkkia ja agilityä. 

Lauantaina käytiin Jaden ja Bellan kanssa Ylivieskan KV:ssa ja Messikin oli siellä. Tuomarina Susanne Wendell. Messi oli ROP ja sai cacibin ja Jade oli PN2 ja sai kans cacibin. Bella oli ROPVET. Onnea Johanna!

Messi%20ja%20Mimmi%20Ylivieska%2021.7.20

Kuva Jari Koljonen

Messi%2021.7.2018%20Eljas%20Koljonen.jpg

Kuva Eljas Koljonen

 

Jaden kuva Mervi Vesala

Kompiaisen%20Gauheella%20Kiireell%C3%A4%

 

Sunnuntaina oli vuorossa Kemin KV ja Markku Kipinä. Lyckalle EH1 ja Bella ROP ja ROPVET. Bee on tällä hetkellä ihan kauhee krokotiili. Aluskarva on kohtapuoliin ajettu ja suurin osa päällykarvasta lähtee nyt myös. No, näkyypä rakenne vallan mainiosti, kun ei ole karvaa sitä piilottamassa :). Mä en ymmärrä, miten noin pienestä koirasta voi lähteä noin käsittämättömän paljon karvaa...

Viikonlopun aikana on täällä meidän perällä kilpailtu agilityn piirinmestaruuksista. Mörkö sijoittui hienosti yksilökisassa 5. sijalle ja joukkuekisassa se saavutti pronssimitalin! Toisen hyppysertinsä se sai myös tämän viikonlopun aikana ja perjantaina taisi tulla myös agiradalta nolla. Paljon onnea Sanna!

M%C3%B6rk%C3%B6%20sert-H%20217.2018%20Sa

Lauantaina Dodii ja Ninni juoksivat aginollan, onnea siitä! Viima ja Elisa juoksivat muutamia ratoja myös :).

Rantasalmella oli viikonlopun aikana sekä paimennustaipumustesti että jalostustarkastus. Paimennusta arvioi entiseen tapaan Örjan Skoglund Ruotsista ja harjoittelijana Susanna Kujala. Jalostustarkastuksen suorittivat Iris Kaimio ja ruotsalainen Marit Cronquist.

Paimennustaipumustestiin osallistuivat Rurik, Ilo ja Iitu. Rurik paimensi erittäin hyvin, tytöiltä sitä vastoin ei taipumusta löytynyt.

Rurik, Iitu ja Nokkonen jalostustarkastettiin. Iitu ja Nokkonen olivat erittäin hyviä ja hyväksyttiin jalostukseen. Rurik hyvä, hyväksyttiin niinikään. Ensimmäistä kertaa ikinä olen niin eri mieltä koiran saamasta arvosanasta kuin olla ja voi. Yleensä en niistä vastaan tulkuta, mutta nyt meinaa vähän ottaa henkeen. On mun kasvatit ennenkin H:n saaneet, mutta olen ne perustelut ymmärtänyt. Nyt en.

Rurik%20Jalostustarkastus%2022.7.2018%20

Rurik (kuva Miia Kierikki-Malinen)

Nokkonen%20paras%20Jalostustarkastus%202

Nokkonen (kuva Miia Kierikki-Malinen)

K.%20Garsee%20Meininki%20%20Jalostustark

Iitu (kuva Miia Kierikki-Malinen)

 

 

Helteet senkun tuntuu jatkuvan ja me ei ulkoillaan (huom! EI lenkkeillä) hissuksiin ja koirien tahtiin. Tai oikeastaan se on Maija, joka määrää kuinka hitaasti me edetään. Hiki virtaa pienemmästäkin liikusta. Nautitaan silti kesästä, ei tämä kuitenkaan loputtomiin kestä. Muutamat näyttelyt on vielä jäljellä...