Tässä nyt ensin se viime maanantaina tehty rataharjoitus. Eli liitämässä Ava ja Maija. Nami "radan" päähän ja sitten vaan menoksi. Odotin Maijaa 2-hypyn takana ja pistin siitä putkeen. Putken jälkeen kiiruusti 4-hypyn taa odottamaan ja siitä yhdessä yli 5-hypyn.

Tänään aamulla tehtiin sitten valssiharjoituksia. Ensin valssattiin vain yhden esteen yli, jotta neidit huomaisivat seurata ohjausta ja sitten otettin mukaan putki. Eli 1-hyppy, valssi, putkeen vienti, putken päässä valssi ja 3-hyppy. Tytöt meni hienosti!

Toinen harjoitus oli tuo tossa ylempänä. Eli 1-hypyn jälkeen valssi, oikealla kädellä yli 2-hypyn, valssi ja 3-hyppy vasemmalla kädellä ja palkka esteen takana odottamassa. Tämäkin meni hyvin molemmilla pikkuneideillä!

Eilen oli Maijan harkat omalla hallilla. Aiheena oli tässäkin harjoituksessa valssi. Uusina esteinä MP:lle tuli okseri ja muuri, mutta ei se niistä hötkynnyt. Yli leiskautettiin ihan niin kuin ennenkin olisi menty niitä esteitä. Yksittäisinä otettiin rengasta, 6 keppiä ja A.

Radasta mentiin ensin esteet 1-5 ja sitten 5-9. Lopuksi vielä koko rata. Tuon ekan putken perään en osannut millään tehdä valssia, kun nyt olen yrittänyt itseltäni karsia valssien tekoa pois. Tein sinne aina persjätön. 5- ja 6-hyppyjen väliin ehdin tekeen yllättävän hyvin valssin ja sitten tuonne 8-putkelle tein vaihtelevasti valssia ja persjättöä. Ihan mukavasti meni, äkkiä MP yleensä hoksaa että mistä on kyse.

Tänään illalla ei olekaan mitään harkkoja!