Käytiin sunnuntaina Susannan ja Otson kanssa mustikassa. Koirat olivat aivan ihmeissään, kun emännät kykki puskassa, eikä montaakaan sataa metriä edetty sen jälkeen kun mustikkapaikka löytyi. Maija yritti käydä keräämässä kiposta ja käsistä mustikoita, mutta hoksasi lopulta että niitä joutuu itse poimimaan jos meinaa syödä.

Jaxonvillen neidit varvikossa. Herra O poistui kuvasta juuri kun otin kameran esille. Tietysti niin.

784310.jpg

784360.jpg

Siellä mättäiden lomassa Maijasta tuli virallisesti KOIRA, eli herra O epähuomiossa LEIKKI Maijan kanssa. Tähän asti Otso on suhtautunut Maijaan hieman epäluuloisen kummeksuen. Nyt kuitenkin viriteltiin jo leikin alkua :)

Aivan liian vähän on tullut tokoiltua, mutta maanantai-iltana ryhdistäydyttiin Karkin kanssa ja käytiin koulun kentällä treenaamassa. Susanna ja Otso ja Sari ja Daisy-mitteli tulivat myös, joten oli hyvä sauma harjoitella mm. paikallaoloa muiden läsnäollessa.

Mutta paras on vielä tulossa. Meillä alkaa huomenna agilityn alkeiskurssi. Jeees, tätä mä olen odottanut!! Kurssi on Haukiputaalla Active Dogilla. Ollaanhan me Karkin kanssa tutustuttu tuolla omalla hallilla kaikkiin esteisiin, mutta nyt päästään opettelemaan ihan oikeesti juttuja. Raportoimme kokemuksista myöhemmin :)