Eilen oli taas oman ryhmän tokoharkat hallilla. Meitä oli paikalla 6 koirakkoa.

Otettiin paikallaoloa kokeenomaisesti ja Karkki pysyi hyvin. Ja oli hiljaa, jeeeee!! Jokohan meiltä olisi piipitys jäänyt kokonaan..... (arvatkaa vaan miten käy kun uskalsin toivoa ääneen....). Luoksepäästävyys sujui mallikkaasti myös. Luoksetulossa pelkäsin, että se kuuntelee taas koska Heidi sanoo "käsky" ja lähtee silloin, mutta onneksi ei... huh huh! Vieläkin Karkki hidastaa lopuksi ennen viereen tälläytymistä, eli yritän nyt sitä vähän parantaa namilla. Karkki keksi sen hidastuksen sen jälkeen (ja nimenomaan hallissa) kun viime keväänä harjoiteltiin pysähtymistä kesken luoksetulon. Vaikka ei olla sitä liikettä kevään jälkeen tehty, niin se yhdistää sen jostain syystä halliin. Ulkona tätä ongelmaa ei tunnu olevan. Kaikkea ne keksii....

Itsenäisesti otettiin hyppyä ja seuraamista. Seuraaminen oli tosi hyvää, autoin välillä namilla, että sain käännökset tiiviiksi. Ja hypyssä uusi sana ei enää ihmetyttänyt, mutta edelleen seisoi vähän vinosti hypyn jälkeen. Eli hyvää se, että sananvaihto on nyt selvä, mutta vielä pitää harjoitella suoraa seisomista hypyn takana.

Tokon jälkeen lenkkeilimme koko ryhmärämän voimin pimenevässä metsässä. Ihana ilma oli, ei satanut, ei tuullut, ei hyttysiä enää :). Miten lasket, että kaikki 5 pötkylää on tallessa pimeässä metsässä? Vaaleat peräpeilit erottuvat hyvin mättäiden seasta!!