Käväistiin Koon kanssa Oulaisten ryhmiksessä eilen. Tuomarina oli Rainer Vuorinen. Hän tuomaroi v. 1973 ja v. 1974 niissä parissa näyttelyissä, missä meidän Pippaa käytettiin. Aateltiin aina Uman kans että käytetään koirat Vuorisen kehässä. Jostain me tää idea saatiin ja hekoteltiin aina sille ja kuiteskin suunniteltiin ihan vakavissaan. No, Uma ei kerennyt lähteä meidän kanssa Vuorisen kehään, mutta onneksi me Koon kanssa päästiin nyt sitten toteuttamaan tää suunniltelma.

Ajankohta ei tietysti ollut paras mahdollinen, kun koira on tyystin kalju. Ei oikeastaan karvan karvaa koko kropassa. Viimeksi Koo on ollut näin kalju v. 2007 jalostustarkissa ja Kokkolan KV-näyttelyssä, jossa se oli ROP Pusu.

Oli vähän sellainen kaksjakoinen fiilis lähteä tuon karvattomuuden takia. Mutta lupaus on lupaus ja sinne sitten lähdettiin. Ja Vuorinen tykkäsi kovasti Karkista. Kehui sen erittäin terverakenteiseksi, kehui liikkeet ja selkälinjan todella erinomaiseksi. Ja lopuksi vielä totesi että "uskomattoman hyvä karvan laatu". Hän sanoi, ettei ole koskaan koskenut näin hyvään göötin karvaan ja kun siinä vähän vähättelin, että onhan tuota nyt aika niukasti, niin hän totesi, että hän ei arvostelekaan sen karvan määrää vain vaan laatua, sillä tytöillä on tapana joskus vähän esiintyä vähäpukeisina. Musta sai kyllä heti elinikäisen fanin Hymy.

Oli kyllä niin ihanaa taas käydä näyttelyssä! Mukava ilma, ihana tavata ihmisiä ja jutella ja istuskella kahvilla ja se sopiva pieni kutkutus ennen kehää. Kiitos Merville ja Kaisalle ja Lenalle mukavasta päivästä!! Tämä oli muuten meidän "juhlanäyttely". Karkki on käynyt nyt 50 kertaa näyttelyssä! Se on saanut 45 kertaa ERIn ja 5 kertaa EHn. ROP se on ollut nyt 5 kertaa.

Tämän kuvan on Halla Seppälä ottanut viime kesänä erkkarissa. Mä tykkään tästä kuvasta kovasti. Kiitos Halla!

1274634422_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jotenkin musta tuntuu mukavalta ajatella, että ehkä se Umakin naureskeli siellä kehän laidalla nakupellelle Karkille Hymy.