Maanantaina meillä oli Koon kanssa tokoharkat. Aluksi oli vuorossa paikallaolo. Otettiin se Karkin kanssa alokasluokan tapaan kun muutkin tekivät niin. Otin sitten seuraamista erimittaisia pätkiä ja käännöksiä ja olen tyytyväinen siihen, miten Karkki piti kontaktia ja paikkaa.

Avoimen liikkeistä kaukoissa oli taas hitaat istumiset, mutta sain Elinalta ohjeita niiden terävöittämiseen. Eli näitä treenaamme. Sitten otin hyppyä, joka kylläkin oli yhtä tuskaa, kun joku oli kylvänyt makkaraa tms. siihen hypyn alle. Joka kerta heti hypyn jälkeen Karkin alkoi etsiä niitä hitusia sieltä hiekasta, ennen kuin tajusin siirtää sen esteen muualle. Sitten alkoi sujua.

Luoksetulossa pysähdys paranee kerta kerralta (paitsi et nyt kun mä sanoin tän niin.......). Jäävät aiheuttaa vielä vähän pään kääntyilyä - kai Karkki ihmettelee edelleen, että onko mulla näössä vikaa kun mä kävelen sen ohi ennen kuin palaan vierelle :). Otin myös lyhyitä piilopaikallaolopätkiä. Kävin A:n takana piilossa ja kävin sieltä palkkaamassa välillä. Karkki pysyi hyvin paikallaan.

Oikeastaan oli tosi kivaa. Ei tullut kertaakaan sellaista oloa, että tää ei toimi tai että menee päin jotain. Mutta sitä yhtä sanaa emme sano vieläkään ääneen.....