No nyt se sitten tuli :), se toivomuslistan SE, mitä en edes uskaltanut kirjoittaa tuohon yhteen päivitykseen. Eli Äänekosken ryhmiksessä, jossa tuomarina oli Leila Kärkäs ja gööttejä kehässä yhdeksän (viisi narttua), Viima oli ROP ja sai sertin ja sai näin ollen FI MVA -tittelin. Tämä oli se tämän vuoden kaikista salaisin toive, mutta sitä ei uskaltanut tosiaan edes ääneen sanoa saati näkösälle kirjoittaa. Ihan mielettömän hienoa!! Onnea Elisa ja Viima ja suuret kiitokset, kun olet jaksanut Viimaa käyttää.

Viima%2016.9.2017%20ROP%20SERT%20MVA.jpg

 

Tuisku sai sileän ERIn. Se nyt kiertää vähän, se viimeinen serti. Vaan kyllä se sieltä tulee, en epäile hetkeäkään. Tuomarin mielestä Tuisku oli vähän iso :). Iisi oli sitten EHkä taas vähän pieni. Tai kevyt. Tai vähän molempia :D. Mutta mihinkäs silakka karvoistaan (niistäkään vähistä :)). Ei vaan, Iisi on kehittynyt ihan kivasti ja alkanut jopa vähän "täyttyä".

 

Tuisku%2016.9.2017%20ERI%20b.jpg

Iisi%2016.9.2017%20EH%20d.jpg

Ja sitten Töhö oli PN4 ja ROPVET. Maija on tällä hetkellä lähinnä krokotiilin näköinen, kun se on tiputtanut turkkinsa ja siitä lähtee nyt viimeisetkin päällykarvat. Kaikeksi huipuksi jouduin pesemään sen edellisenä päivänä kolme kertaa fairylla, kun rouva päätti pyöriä jossain mädäntyneessä, todennäköisesti pulkkosienissä. Ne meinaan haisee mätinä ihan raadolta. Maijan oon tainnut pestä kerran tätä aikaisemmin, kun se pyöri jossain pa****sa ja nyt sitten oli sen 10,5-vuotisen elämän toinen pesu. Haisee se kyllä vieläkin päästä ja korvista, mutta kun niitä ei voinut kunnolla vaahdottaa... Onneksi ennen kehää ei satanut niin, että se olisi kastunut, nimittäin silloin se vasta haisee :).

Maija%2016.9.2017%20Nina%20Lakonen.jpg

Maijan kuva Nina Lakonen.

Mukava päivä oli kaikinpuolin, kiva nähdä teitä kaikkia. Erityisesti kiitoksia Elisalle ja Jesselle, Nealla ja Ninalle. Enpä olisi viitsinyt Maijan kanssa lähteä, ellen olisi tiennyt, että näen teitäkin <3 <3 <3.

 

Sanna ja Mörkö kävivät rallytokokokeessa ja Mörkön tittelirivistöön saa nyt lisätä RTK4-koulutustunnuksen <3. Olen aika vaikuttunut. Onnea Sanna ja Mörkö ihan hirveesti!!!

M%C3%B6rk%C3%B6%20RTK4%2016.9.2017%20San.

Kuva Sanna Vartiainen