Niin se vaan on, että varma syksyn merkki on se, että kalenteri alkaa täyttyä.... Nyt on treenipäivät varmistuneet ja touhua riittää joka päivälle.

Maanantaisin Karkilla on KASsin toko (avo-ryhmä) on klo 17-18 ja agility 19-20 (valmennusryhmän vetämä ryhmä). No, tuohan ei nyt onnistu sitten millään, koska a) en aio tappaa koirani motivaatiota treenaamalla kahta tuntia samana iltana ja b) tuossa on tunti tyhjää välissä, ehtisin just kävellä kotiin ja palata takasin. Päätin sitten että käyn vuoroviikoin tai miten kummankin treeniohjelmassa sattuu olemaan sellaiset kerrat, jolloin olisi meille tärkeitä treenejä.

Tiistaisin vedän itse möllitokoryhmää klo 17-18. Ihan hauskaa saada oma ryhmä vedettäväksi, lukujärjestystä tässä jo suunnittelen kovaa vauhtia.

Keskiviikkoisin on Karkin agility Active Dogilla (Mikko). Eilen oli ekat treenit ja me valssattiin ja persjätettiin niin, että huh huh.... hauskaa oli, vaikka välilllä piti tosissaan miettiä, että mihin suuntaan mun mikäkin raaja on menossa :)

Torstaisin on toistaiseksi Karkin toko Active Dogilla (Mari). Ainaskin tähän alkusyksyyn otamme tällaisen tehokuurin, katsotaan sitten miten myöhemmin syksyllä edetään tän kanssa. Muitakin suunnitelmia on.

Perjantaisin on sitten Maijan toko 17-18. Maijalle en ole vielä keksinyt agilityn alkeiskurssia, joten treenailemme esteitä itseksemme silloin kun ehdimme.

Lauantait ja sunnuntait.... no, noin teoriassa ne on vapaapäiviä.....mutta sitten käytännössä on kisoja ja kokeita ja jotain kehäsihteerihommia ja näytelmiä yms. tiedossa.

Tässä on kesän aikana treenattu agilityä omalla hallilla epäsäännöllisesti ja tiistai-iltana käväistiin sitten treenaamassa OKK:n epiksissä. Juoksin Karkin kanssa kaikki 3 rataa, joista mölliradalta vitsku (huolimaton ohjaus esteen ohi), 1-luokan radalta nolla ja 2-3-luokkien radalta vitsku (okserin takapuomi tuli alas) ja sitten yliaikaa. Oli ihan hirveen tiukka ihanneaika enkä tiedä alittiko sitä kukaan.

Tässä Karkki radalla. Kuvan otti Sari Eskelinen. Kiitoksia taas!

1803791.jpg

Tokoiltu ollaan kanssa porukassa, avon liikkeitä lähinnä Karkin kans ja aloa Maijan kans, mutta myös mm. ruutua ollaan tehty. Maijan mielestä ruutu on kaikista kivoin liike ja se tekee sitä tosi innoissaan. Viimeksi Karkin piilopaikallaolon aikana Neiti MP pungersi itsensä jalkapallomaalin verkon läpi repulle ja tyhjensi sieltä puoli pakettia verilettuja. Kuvitelkaa sitä tulostusta seuraavana päivänä.......

Mustikassa ollaan käyty Susannan ja Otson kanssa ja uimassakin kerran. Karkki on nyt keksinyt mitä takajaloilla on tarkoitus tehdä, eikä se enää lilluttele niitä pinnan tuntumassa (jos muistatte viime kesän hassut kuvat Koon pyrstöstä joka kelluu veden päällä :)). MP:n mielestä minä saan kerran kesässä hulluuskohtauksen ja yritän hukuttaa sen :).

Mukavaa loppukesää kaikille!!!