Jo toisena vuonna peräkkäin Karkki pääsi Active Dogs ry:n minijoukkueeseen agilityn SM-kisoihin. Kahta nollaa ja sitä tuplanollaahan me jäätiin vaille, jotta oltais oltu mukana myös yksilöissä....  Vaan ihan huipputyytyväinen olen tähänkin!

Matkustettiin silloin perjantaina 17.6 junalla Seinäjoelle, josta hypättiin Sonjan ja Zipin kyytiin. Illalla kisattiin pari kisaa Nastolassa ja molemmat puhtaita ratoja. Yliaikaa saatiin ekalta radalta jotain 3,23 sek ja hypäriltä 0,61 sek. Tähän hypäriin olin aivan sikatyytyväinen, siinä nimittäin oli etenemä 3,9 m/sek joka yleensä on Koolle ihan utopistinen. Nyt se oikeasti liikkui eteenpäin (ja kyllä mäkin ehkä juoksin aika hyvin....). Näillä radoilla tuomarina oli Leena Rantamäki-Lahtinen. Radat eivät olleet mitään vaikeita, niissä oli joku pyörityskohta ja sitten saikin juosta minkä jaloistaan pääsi .

(kisoista ei ole kuvaa, mutta tässä Juha Lehtikankaan ottama kuva toukokuun kisoista)

Jaoimme yöpymispaikan Lagun porukan kanssa. Majoituspaikkana oli Luhtaanpirtti, vanha kyläkoulu, jossa oli runsaasti tilaa emäntien ja koirien yöpyä. Kiitoksia vaan Lagulaisille!!

Lauantaina kisattiin sitten joukkue-SM:t. Tuomarina toimi Henri Luomala. Karkki lähti joukkueen toisena koirana. Ensin startannut amerikancockeri Pave sai parisenkymmentä virhettä, sitten Karkin kanssa tehtiin ratavirheetön rata, mutta yliaikaa tuli 3,66. Tänään Koo ei ollut niin hyvässä vireessä, varmaan vähän väsynyt. Yhdellä putkella tuomari olisi kyllä voinut antaa 5 vp, kun Koo meni minusta siitä suusta ihan selvästi ohi, mutta ei sitten antanut.... Kolmoskoira meillä oli sairastumisen vuoksi pois, joten neloskoiralle eli sheltti Pepille kasattiin odotuksia. Hienon puhtaan radan Peppi kuulemma oli sitten tehnytkin! Me Karkin kanssa oltiin siinä vaiheessa jo junamatkalla kotia kohti. Annalle ja Antille kiitokset kyydistä Lahteen!

Lopullinen joukkueen sijoitus 36./54.

Karkille siis saldona kolme ratavirheetöntä rataa. Täytyy olla tosi tyytyväinen.