Viime viikonloppuna oli mukavaa vaan ulkoilla koirien kanssa, ei ollut kisoja tms Nauru. Käytiin molempina päivinä järven jäällä Susannan ja Setä-O:n kanssa, lauantaina Kuivasjärvellä ja sunnuntaina Pyykösjärvellä. Asutaan silleen sopivan matkan päässä molemmista järvistä, että voi välillä vähän vaihdella lenkkipaikkaa.

Lauantaina oli aika pilvistä ja luntakin alkoi sataa kun oltiin jäällä. Otso-setä kävi pikku avantouinnilla, mutta onneksi sentään ei ihan koko koira kastunut läpimäräksi... Neidit kiersivät sulapaikan sievästi kauempaa...

Sunnuntaina paistoikin sitten aurinko aivan ihanasti! (Kaikki kuvat Susanna Turpeinen, KIITOKSIA taas!). Jäällä oli kiva kävellä, kun lunta ei ole vielä ihan mahdottomasti. Koiratkin pinkovat mielellään, kun ei tarvitse aivan kaulaa myöten rämpiä.

Tässä on kyseessä priorisointi.... tytöt katsoo onko mahdollisesti jotain syötävää tarjolla, Otso tarkkailee hiihtäjiä....

Kiritystä Hymy

Karkilla on jotain omaa kivaa menossa....

Välillä vähän perinteistä...

Yleensäkin traditioista on hyvä pitää kiinni... kuka muka on sanonut, että Maijakin voisi joskus pitää kepin?

Viikonlopun aikana tuli myös vähän tokoiltua. Mukavaa, että nyt saatiin vähän kuviakin otettua (nämäkin kuvat Susannan!).

Koo perusasennossa

Karkki seuraa

Ja Karkki noutaa! Nauru

MP tokoili myös.

Maijalla nousee varsin usein perusasennossa etutassu merkiksi, että nyt olisi hyvä hetki syödä jotain Hymy

Eilen oli Karkin agiharkat omalla hallilla. Tehtiin paria eri radanpätkää ja meni ihan suht. mukavasti. Itse vaan pitäisi liikkua paremmin!

Tänään ollaan käyty jo aamulla tokoilemassa kelpiekavereiden kanssa. Molempien kanssa seuruuta, jääviä ja hyppyä. Illalla olisi oman möllitokoryhmän harkat ja Karkin tokoryhmä sen perään.

Keskiviikkona luvassa molempien likkojen agiharkat, Maijan omalla hallilla, Karkin Active Dogilla. Torstaina mahdollisesti aamulla liitelyä Tanjan ja Avan kanssa ja perjantaina Maijan toko.

Sitten onkin viikonloppuna lauantaiaamuna oma agihallivuoro AD:lla ja Karkin agikisat OKK:lla. Ja jos jaksetaan niin sunnuntai-iltana voitaisiin tokoilla taas yhdessä itseohjautuvassa porukassa, jossa käytiin viime sunnuntainakin. Pannaan ainaskin harkintaan!

Eli miksi mä maksan TV-lupaa?