Edetty on taas ohjelman mukaan.... :).

Perjantaina Maijan tokossa otettiin luoksepäästävyyttä oikein urakalla (ei pomppuja!!!!). Käytiin jokainen vuorollamme tsekkaamassa toistemme koirat :). Sitten tehtiin liikkeestä seisahtumista ja pieniä pätkiä seuraamista ja perusasentoon palaamista otettiin kans. Maikku oli tosi reipas ja tiitterä ja motivoitunut!

Maanantaina käytiin Karkin kanssa tokossa ja juostiin vielä illan aikana kolme epävirallista agistarttia. Keskityin tällä kerralla vain vauhtiin, eli ihan sama mitä esteitä koira suorittaa kunhan se menee lujaa :) :).

Mölliluokassa saimme nollatuloksen nopeimmalla ajalla (-18 ja jotain), joten se meni ihan putkeen. 1-luokan ja 2-3-luokkien radat juostiin sitten läpi hylsyillä, mutta pätkittäin tosi lujaa!! Olin tosi tyytyväinen Karkin vauhtiin, vaikka itsellä olikin paikoin vaikeuksia ehtiä tekeen mitä olin ajatellut tehdä :). Varsinkin tuolla vimpalla radalla systeemi levisi käsiin mutta siitä viis, koira oli onnellinen :).

Eilen olin pitämässä möllitokoa ja oli tosi ihanaa nähdä, miten pari koiraa oli edistynyt edelliskerrasta ihan valtavin harppauksin!! Huomasi että ohjaajat ovat innokkaita ja harjoittelevat kotonakin eikä vaan silloin kun käyvät hallilla.

Tänään olisi taas Mikon agiharkat ja huomenna Marin tokoharkat. Juoksua ei siis edelleenkään kuulu....