Keskiviikkona aloitettiin sitten valmennusryhmässä Active Dogilla. Meillä on sama tuttu ryhmä kuin ennenkin, mikä on tosi mukavaa kun tietää, että kaikki koirat tulee toimeen keskenään eikä tarvitse ketään väistellä tai varoa.

Tehtiin kontakteja valvonnassa ja sitten itekseen pujottelua ja hyppy-rengas -yhdistelmää. Karkki on jo ihan varma renkaalla. Tein joko niin, että juoksin vierellä tai sitten menin renkaan taakse odottamaan, eikä mitään epäröintiä ole enää.

Tehtiin kahta eri "piperrystä".  Eli kuvissa suorakaide on ihminen ja ympyrä on koira :).

Yhdellä esteellä harjoiteltiin "kierrä"-käskyä niin, että lähdössä koira oli ohjaajan ulkopuolella ja sitä ohjattiin esteen yli koiran puoleisella kädellä ja otettiin vastaan toisella (valssin kautta). Tän kanssa ei nyt suurempaa ongelmaa ollut, kerta kerralta sai paremmin/tiukemmin koiran esteen yli tulosuuntaa kohti.
1314384.jpg

Tässä sitten taas meinas vähän mennä raajat solmuun ja talloin jopa Karkin tassuille. Raukkaparka joutuu kärsimäänkin vielä fyysistä kipuakin tämän mun koordinaatio-ongelmani vuoksi.....   Eli nyt koira olikin ohjaajan sisäpuolella ja se ohjattiin esteen ympäri ulkopuolen kädellä. Ensin pidin kättä liian ylhäällä ja Karkki teki ihme piruetteja ennen hyppyä, mutta kun laskin käden alemmas se hoksasi heti mistä on kyse.

1314385.jpg

Eikä vieläkään päästä Maijan kanssa tokoon...... No, onneksi on korvaavaa ohjelmaa suunnitteilla.

Hyvää viikonloppua kaikille!!