Juu, ei me sinne jääty, vaikka mä kyllä ajattelin, että jahka tämän jälkikasvuni saan siihen ikään että pärjäävät ilman mua, niin mä muutan Egyptiin. Ja rakennutan sinne ilmastoidun agihallin, jossa treenailen issekseni gööttieni kanssa . Pääsisköhän sitä edustaan agilityn MM-kisoihin Egyptiä?

Koiria oli ikävä, muuten ei kyllä ollut mitään hätää , tässä vähän kuvia. Eikä lintutohtori olisi lintutohtori, ellei olisi kuvia myös linnuista. (tällaisissa tilanteissa tulee aina ikävä Umaa ja Uman kommentteja...)

Meidän hotellin julkisivu

ja aula

ja meidän bungalow, josta oli n. 10 metriä mereen (meriveden lämpötila oli +27 astetta ).

Uitiin tietty joka päivä joko altailla tai meressä.

Ja käytiin snorklausreissulla Giftunin saarella ja avomerellä. Nähtiin aivan upeita koralleja ja kaloja!! Avomerellä jouduttiin sellaisten seepraraitaisten n. 10 cm pitkien kalojen parveen (en nyt muista niiden nimeä). Oli upea tunne uida sekä samaan että vastakkaiseen suuntaan kalojen kanssa kun niitä ui ihan olkapään vieressä.

Tuolla Giftunin saarella tapasimme erakkoravun. Tuntui hassulta kun se käveli kädellä, sillä oli tosi terävät kynnet joilla se piti kiinni. Yritän saada videon linkitettyä.

Päivän retkellä Luxoriin kävimme Karnakin Temppelissä, jonka hypostyylihalli on tuttu muistaakseni 007 rakastettuni -elokuvasta. Täällä temppelissä on myös Obeliski, jonka kaksoiskappale on Pariisissa Place du Concordella.

Karnakin temppelin jälkeen ylitimme Niilin (rannalla tässä vesipuhveleita)

ja matkasimme Kuninkaiden Laaksoon. Kävimme Ramses IV:n ja IX:n sekä Horemhebin haudassa. Ja tietysti Tutankhamonin. Siellä oli paikalla myös faarao itse, muumiona. Aika upeeta. Tälle alueelle ei saanut ottaa kameroita mukaan.

Lopuksi vielä vierailimme naisfaarao Haptseptsutin temppelissä. Vasta käynnin jälkeen kerroimme Eerolle, että tällä paikalla vuonna 1997 terroristit ampuivat lähes 70 ulkomaalaista turistia... Tässä kuvassa Horus-jumalan patsaan luona mun laumani.

Auringonlasku hotellilla

ja Luxorissa.

Ja pitihän sitä tietty käydä Hard Rock Cafessa!

Ja sitten niitä lintuja .

Altaalla maatessa nähtiin kolme aivan mahtavaa kurkiauraa ylittämässä meitä!

Tuikitavallisia tuttuja olivat varikset, varpuset ja västäräkit.

Hotellin tekolammella asusti kaksi kuningaskalastajaa,

silkkihaikara,

kynsihyyppiä

ja palmukyyhkyjä

Mä tahdon sinne takas...

 KIITOKSET KAISALLE JA SUSANNALLE KARKIN JA MAIJAN

 HOIDOSTA JA VIIHDYTTÄMISESTÄ!!!!